Tema: Revolut
View Single Post
Staro 17.08.2021., 16:42   #1968
OuttaControl
Premium
Moj komp

OuttaControl's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor OuttaControl Pregled postova
Znači žena me iznenadila, odjednom na Revolutu -(minus)1700kuna. Kontaktirao support, kazu oni da je to delayed offline payment H&Mu, online narudžba btw, ima skoro misec dana.

Tražio ih izvod računa sa balanceom, brate mili koje nebuloze tu pišu, veze s mozgom to nema što su oni tu napisali a i datumi se ne poklapaju, a ti izračuni "balance" skače sa 500 na 5000 pa pada na -500 pa skače na prošlu brojku... ali sve u svemu posljednje stanje računa po njihovom "reportu" je -550 kuna, a na revolut accoutu je -1700 kuna????

Koji K se dešava tu?
Evo da se nadovežem na ovo, znači izvod računa je čudan jer ispisuje stanje kad je transakcija izvršena, što zna biti drugačiji datum od kad je transakcija napravljena, to je nazovimo "stvarno stanje" a u aplikaciji se prikazuje vjerojatno stanje, koje bi kao trebalo biti. A situacija se dodatno zakomplicirala sa ovim dolje 👇

Sad kako je ovde ispala drama.
Kupovina u H&M je izvrsena 10.7, i to je sve prošlo ok, i onda odjednom početkom 8m mjeseca , neko je u H&M reverta tu transakciju i sredstva su se vratila na Revolut račun(ali se to ne vidi u aplikaciji jer se označi transakcija iz 10.7 kao revertana) , i onda su u H&Mu ponovo procesirali tu transakciju u nekom "offline modu" sta ne skida pare sa racuna odmah, nego nekad kad to dođe online, a mi smo nesvjesno potrošili te novce, i kad je na naplatu dosao taj racun iz H&M otišao je balance u minus.

Sve u svemu, nije Revolut kriv nego H&M, jedino bi zbunjoza bila manja da je Revolut napisao kad se transakcija revertala da se revertala a ne samo oznacio onu misec dana staru. Customer support je promijenio 4 osobe dok nije dosao neko tko zna objasniti situaciju. Tako da je sve razjašnjenjo na kraju.
OuttaControl je offline   Reply With Quote