Citiraj:
Autor beli14
Vidim da se sve više ljudi žali na Revolut, a ja ga taman mislio otvoriti. 
Naime, trebao bih još jednu karticu (Visa ili Mastercard) koju bih koristio kao sekundarnu. S tekućeg bih slao novac na nju i tu karticu koristio za online kupovinu (nekad ne kupujem preko PayPala), kupovinu po dućanima i tome slično tako da karticu od tekućeg niti ne bih nosio sa sobom. Podizanje gotovine u inozemstvu mi možda i nije toliki problem kad to također mogu raditi bez naknade na bankomatima Unicredit grupe.
Koristim nešto malo i KEKS Pay, ali nemam njihovu karticu.
Sad ili Revolut ili KEKS Pay? Što mi je bolja opcija?
Visa za KEKS također traži nešto kao m-token prilikom online kupovine?
|
ja sam isto slučajno vidio na redditu da se dosta ljudi žali.
makar, evo ti i kontra - koristim već par godina (3-4-5, nisam više ne znam

)
nikad niti jednog problema. ljudi koji su preko mene došli na app (još prije koju godinu kad su nudili akciju - pozovi 5 ljudi, dobiješ metal membership), isto također nikad nikakvih problema.
gubio sam kartice, trgovao dionicama, trgovao sa cryptom, koristio i lounge pass - i do sad nijednog problema.
ajde, ide mi na jetru ovo sa group billsima jer smo ih uspjeli sjebat i više ne funkcionira kak spada
Ali to je sitnica na featureu kojeg su tek nedavno dodali tak da me to toliko i ne muči...
Citiraj:
Autor prileee
Pusti sta se ljudi zale (ili ih uzmi sa zrnom soli), ti su u manjini. To je kvaka interneta, lakse je nabasat na lose komentare jer oni kojima dobro rade i koriste ga nece nista ni pisati.
Ja koristim revolut za vecinu toga sta si napisao: placanje na internetu i po aplikacijama, kupovina u ducanu, inozemstvu.
|
+1.
Dobro je čak i došao, posebice dok sam posijao karticu, imao uključen location based security tako da nije prošlo kad je netko s njom pokušavao platiti
Citiraj:
Autor daki
I meni je do sad Revolut bio super i nisam imao problema. Ali neki dan sam ga isao sloziti i starom, povukli smo 500kn s racuna od banke. Evo vec nekoliko dana transakcija nije provedena i tako stoji. Mozda nije do Revoluta nego banke, ali svejedno iritirajuce iskustvo
|
budi siguran da ste napravili sve KYC provjere...
susjeda je htjela mami napraviti račun da pobere 250kn bonusa, top-upala 100kn, uzelo ih s računa, ali je balance stajao na 0 jedno 3-4 dana jer nisu završili KYC verifikaciju.
tek kad su to napravili, onda je i love sjela...