Tema: Revolut
View Single Post
Staro 17.08.2021., 16:19   #1966
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
Citiraj:
Autor beli14 Pregled postova
Vidim da se sve više ljudi žali na Revolut, a ja ga taman mislio otvoriti.
Naime, trebao bih još jednu karticu (Visa ili Mastercard) koju bih koristio kao sekundarnu. S tekućeg bih slao novac na nju i tu karticu koristio za online kupovinu (nekad ne kupujem preko PayPala), kupovinu po dućanima i tome slično tako da karticu od tekućeg niti ne bih nosio sa sobom. Podizanje gotovine u inozemstvu mi možda i nije toliki problem kad to također mogu raditi bez naknade na bankomatima Unicredit grupe.
Koristim nešto malo i KEKS Pay, ali nemam njihovu karticu.
Sad ili Revolut ili KEKS Pay? Što mi je bolja opcija?
Visa za KEKS također traži nešto kao m-token prilikom online kupovine?
ja sam isto slučajno vidio na redditu da se dosta ljudi žali.
makar, evo ti i kontra - koristim već par godina (3-4-5, nisam više ne znam )
nikad niti jednog problema. ljudi koji su preko mene došli na app (još prije koju godinu kad su nudili akciju - pozovi 5 ljudi, dobiješ metal membership), isto također nikad nikakvih problema.

gubio sam kartice, trgovao dionicama, trgovao sa cryptom, koristio i lounge pass - i do sad nijednog problema.

ajde, ide mi na jetru ovo sa group billsima jer smo ih uspjeli sjebat i više ne funkcionira kak spada

Ali to je sitnica na featureu kojeg su tek nedavno dodali tak da me to toliko i ne muči...

Citiraj:
Autor prileee Pregled postova
Pusti sta se ljudi zale (ili ih uzmi sa zrnom soli), ti su u manjini. To je kvaka interneta, lakse je nabasat na lose komentare jer oni kojima dobro rade i koriste ga nece nista ni pisati.
Ja koristim revolut za vecinu toga sta si napisao: placanje na internetu i po aplikacijama, kupovina u ducanu, inozemstvu.
+1.
Dobro je čak i došao, posebice dok sam posijao karticu, imao uključen location based security tako da nije prošlo kad je netko s njom pokušavao platiti

Citiraj:
Autor daki Pregled postova
I meni je do sad Revolut bio super i nisam imao problema. Ali neki dan sam ga isao sloziti i starom, povukli smo 500kn s racuna od banke. Evo vec nekoliko dana transakcija nije provedena i tako stoji. Mozda nije do Revoluta nego banke, ali svejedno iritirajuce iskustvo
budi siguran da ste napravili sve KYC provjere...
susjeda je htjela mami napraviti račun da pobere 250kn bonusa, top-upala 100kn, uzelo ih s računa, ali je balance stajao na 0 jedno 3-4 dana jer nisu završili KYC verifikaciju.

tek kad su to napravili, onda je i love sjela...

I'm only here to see how the story unfolds. Any self-respecting leading man would do the same.

panda505 je offline   Reply With Quote