17.08.2021., 12:03
|
|
Banned
Datum registracije: Apr 2020
|
Citiraj:
Autor vex
Zbog čega bi ja bio retardiran da kupujem samo kod "naših" , sa cijenama +xy% ?? Nisi čuo za online naručivanje ? Sjajna stvar , preporučam.
Npr, ja imam prebivalište u DE, meni su oni "naši" . Zapravo, meni su svi "naši", gdje god mogu naručiti.
Finalni rezultat je bitan - koliko sam platio nešto novo i da to imam u ruci. Nema veze jel to netko od "naših" ili "ostalih".
A ti možeš cjepidlačiti do besvjesti da bi ispao "pametan", i kako ja nisam u pravu da se može "jeftino" kupiti telefon. Nigdje nisam napisao ništa osim - može se kupiti NOVI telefon na xy mjestu za xy novaca.
As i said, sony mi je uvijek bio drag, ima novi review
https://www.youtube.com/watch?v=6wduNxIQrLQ
|
Moram priznat da sam i ja slab na sonya iz puno razloga. Sony Xperia 5 III ima problem sa grijanjem snapdragona 888 kao i mnogi drugi mobiteli s tim procesorom i to je prvi put da se grije i ne performa puno bolje od konkurentnog exynosa koji je u S21 seriji. Ovako ukratko jako lijep i kompaktan telefon koji ima sve na razini flagshipa ali eto ima i on neke probleme. A i cijena nije mala. Npr. S20FE snapdragon nudi sve u razini tog sonija a ima dulji vijek updejta, nešto malo bolju autonomiju baterije, veći ekran (kome je bitno) i osjetno manju cijenu. Ehh da, i taj bloatware na sonyu, nisam znao ni da ga ima ni da je tako tvrdokoran.
|
|
|