Tema: BonBon
View Single Post
Staro 16.08.2021., 12:18   #1838
keyser_s()ze
Premium

Datum registracije: Jul 2006
Citiraj:
Autor Blue Spirit Pregled postova
Aktivirali mi (također preko službe za korisnike) tarifu za 70kn ja pre hepi + to sto ste rekli ne naplacuje se uspostava poziva.

Jedno pitanje za vas koji ste aktivirali tarifu.

Jeste prilikom aktivacije dobili na e-mail (ili poštom) potvrdu o sklopljenom ugovoru?

Ja sam dobio i između ostalog ovo je navedeno:

Raskid Ugovora sukladno Zakonu o zaštiti potrošača(u kojim situacijama i kako):
Ovlašten si, ne navodeći za to razlog, raskinuti ugovor sklopljen putem telefona u roku od 14 dana od dana sklapanja ugovora o pružanju usluge sukladno
čl. 72 Zakona o zaštiti potrošača. Za pomoć oko raskida Ugovorai/ilivraćanjakupljenog uređaja možešnam se obratitina e-mail adresu bonbon@bonbon.hr, pozivom na 0970266266ili na adresu Hrvatski Telekom d.d., P.P. 88, 10020 Zagreb
Ugovor će se smatrati raskinutim u trenutku kada Hrvatski Telekom d.d. primi tvoju obavijest o raskidu.
Situacije u kojima ti je isključeno pravo na raskid ugovora:
Sukladno čl. 79 Zakona o zaštiti potrošača, nemašpravo na jednostrani raskid ugovora ako je ugovor o uslugama trgovac u potpunosti ispunio, a ispunjenje je
započelo uztvoj izričit prethodni pristanak te uz tvojupotvrdu da siupoznat s činjenicom da ćešizgubiti pravo na jednostrani raskid ugovora ako usluga bude u
potpunosti ispunjena.

Po tome ispada da imam ugovornu obvezu, pa mi nije baš jasno?
keyser_s()ze je offline   Reply With Quote