View Single Post
Staro 16.08.2021., 10:25   #1449
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Sony Xperia mobiteli - 2. dio

Ja se pokušavam sjetiti koji sam novi fičr ili opciju primijetio nakon updatea nekoliko zadnjih Androida koje sam imao, a da nije “tri nova emoticona” ili security update za neku glupost koju nikad nitko neće exploitati jer nisi nikome toliko zanimljiv.

Jedino što takvi updatei rade je milovanje korisnikove psihe jer tako misli da se nešto događa i da nije zaboravljen.

A ne znam i otkud SE u cijeloj priči. Kakav update ti je trebao na feature phoneima?

Kupio si telefon i koristio ga 5 godina bez da si pomislio da ti treba nekakav update. Sve što si imao je radilo.

Danas ili ne znaju napraviti posao kako spada već prvi put ili je izbacivanje updatea postao način da programeri dugoročno opravdaju svoje postojanje. S aplikacijama je ista stvar, malo malo neki update, a kad vidim changelog, nijedan od tih problema koje popravljaju nikad nisam imao, a promjene koje naprave na UI su obično samo promjene na lošije.

Jedini update kao takav kojeg se mogu sjetiti je kod iPhonea 3G koji je dolazio s GPS modulom, ali je softverski uključen tek updateom na novu verziju OS-a koja je izašla skoro godinu dana nakon izlaska telefona u prodaju.
To je update (koliko god bizarno bilo izbaciti nešto što nema potpunu funkcionalnost) a ne ove kozmetičke gluposti koje svakih par tjedana izađu i onda je to korisnicima veliki plus bikoz update

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX
1v@n je offline   Reply With Quote