View Single Post
Staro 14.08.2021., 10:42   #1432
zvonac
Premium
Moj komp

zvonac's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Citiraj:
Autor Bruno_Rv Pregled postova
Ja uopce ne volim updateove i kod mene su iskljuceni. Ako mob ima neke sitne bugove, nisam bas zivotno ugrozen i update mi je iskljucen. Mene je zanimalo sta to sony nudi da ne nude drugi za istu ili nižu cijenu. Po meni, nista. Dobar sw, dobra kamera, dobra baterija, sve dobro nista ultra posebno. Moje misljenje je da sam Sony uopce ne racuna na neki ultra profit od mobitela ,zato i ne ulaze u neki ludi marketing, napravi par modela koje ce sigurno netko kupit i to im je dodatni profit. Ne guraju se u marketshare i nije im primarna djelatnost. Kompaktnost koja se spominje mi nije uopce dealbraker, ali svaka roba ima svog kupca pa tako i Sony. Danas bih kupio sony jedino ako je jeftiniji od drugih. Ipak je to dobar mob ali nedovoljno da platim vise od ostalih brandova.
Pošto niš ne nudi nekaj ekstra, to bih isto mogao reći i za druge, a koji su isto nabrijani s cijenom, prvi mi pada Samsung, pa onda slijede drugi, jer, što to plaćamo ekstra, a da drugi opravdavaju većom cijenom? Ništa, nit sony a bome ni ostala ergela ne nudi niš posebno..

Sjećam se vremena, unazad, 3-4 god, ponuda smartfona je bila možda manja nego danas, danas ima more smartfona, al u tom moru smartfona, ja ne znam što kupiti, koji smartfon, prije sam imao neke favorite, vrlo brzo sam napravio selekciju i brzo sam se odlučio koji smartfon, a danas, danas je to teže.

Danas je veliki proboj kineza na tržište i stvarno ima sveg i svačeg, rekli bi, za svakog ponešto, al eto, ono što fali, fali kompaktnih smartfona na tržištu, a ne da nabrajam na prste jedne ruke koliko ih zapravo ima..

Ak ćemo gledat updatee, tu je Gugl bog i batina i to je najsigurnija kupnja, čovjek zna da je miran sljedećih par godina (3god ili kolko već).

Sonya, točnije 5 seriju se pamti po kompaktnim gabaritima, a kolko vidim, ekipa dost traži smartfone normalnijih dimenzija.. Da šaomi napravi kompaktan smartfon, vjerojatno bih i njega uzeo u razmatranje.. Asus zenfone 8, najjači mob, što se tiče mene, kompaktan, jedino ta grijalica od proca mi se baš ne sviđa SD888, al što je tu je, ima dobru cijenu i pored sonya 5 II/III potonji dvojac je gubitnik, samo radi veće cijene a i zenfone je kompaktniji, što je dodatni plus, a ako ne i presudni..
zvonac je offline   Reply With Quote