Citiraj:
Autor Bruno_Rv
Nisam shvatio oprosti.
Ispravak bugova ovisi o njima samima? Jel to pohvala ili pokuda? Jel to samo na Sonyju?
Možeš li navesti koji su to fjučeri koji su nekad ljudi voljeli i blagodati koje je činio smartfon? Nemam Sony već dugo pa me zanima.
|
Pardon, sto se tice bugova, da se ispravim, ima nekih sitnica za rijesit, a nisam primjetio da su sto poduzeli po tom pitanju.. Da, nisu izuzeti ni ostali proizvodjaci toga, ali, posto sam vise obitavao na htc-u, nisam kod njih primjetio takve stvari, a da su primjetne.
Sony, nije bas brz s updejtima, al eto, dok sam imao 5 II, u skoro godinu dana koristenja, bilo je kojih 4-5 azuriranja softvera, bilo je tu nekih sitnih ispravaka, al ima jos tog za rijesit, kao i kamera koja zahtjeva poliranje..
Sto se tice fjicura, eto, kolega je naveo, 3.5mm i microsd, i naravno, ledica za obavijesti, uz hvalevrijedne kompaktne dimenzije, sto za potonje ne mozemo bas reci da trziste vrvi kompaktnim smartfonima, a toga kronicno fali, eto, dodaj na listu i kompaktnost. Sony=old school smartfon..
Naravno da soniju updejti nisu jaca strana, tu kiksaju, kao i sa cijenom proizvoda, sto je ruku na srce, previsoka, a koji se flagsip ne bahati s cijenama, mozda bih ovdje izuzeo asus zenfone 8, odudara od svih, a najvise konkurira odlicnom cijenom, pored njega nikakav samsung pa niti sony ne bih gledao, al posto me kod zenfone 8 muce neke druge stvari (to je vec stvar do mene a ne do smartfona

). Da dodam na listu negativnih stvari, kamera zahtjeva isto par updejta da se sredi, ima i tu posla, gcam je za njega jos u cini mi se, beta verziji, nek me neko ispravi, uglavnom radi se na njemu, a to vec traje pun kufer vremena, a ekipa vec lagano gubi interes za gcam.
Sad su izbacili 5 III sa vrucim SD888, cemu upoce kopiranje predhodnika, aj podebljali su bateriju, vjerojatno radi proca, koji ocito nije tolko sjajan; mislim da su i tele kameru promjenili, uglavnom nezamjetne promjene po visokoj cijeni.