View Single Post
Staro 13.08.2021., 21:11   #1424
zvonac
Premium
Moj komp

zvonac's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Fučkaš market share, mob se uzima radi sebe a ne radi stanja na tržištu i kak kotira na istom, market share dolazi samo u obzir, ukoliko se misli smartfon imat neko vrijeme, pa onda na bubanj kao rabljeni, tu sony jako loše stoji, jako loše, prodaja rabljenog tj kupnja istog je očajna i teško da se neko odlučuje na sony, al velika šteta, velika šteta, jer mob je fakat vrijedan pažnje..

Sony je odličan mob, pogotovo ovaj 5 II, nisu nekaj ekstra po brzini ažuriranja softvera, a i ima nekih sitnih bugova, a koji zahtjevaju poliranje, a opet kolko je sony odlučan u tome da rješavaju te problemčiće, ovisi o njima samima.

Relativno kompaktan, nakrcan fjučirma, al sa svim onim što su ljudi nekad voljeli, a putem zaboravili na velike blagodati koje je činio sam smartfon, to su sve nakrcali na 5 II/III modele..

Osobno, jedina mana a koji mi je čak i dealbreaker je, aspect ratio 21:9 na 6.1" je koma, taj omjer mi je baš ono, šaka u oko, svojevrsni šok dok sam prelazio sa 5.5" 16:9 ekrana, ak se dolazi sa nekih smartfona sa normalnijim omjerima zaslonima. Eto, nisam nikad obraćao pažnju na to, al od sad, to će mi bit prvo na listi kod odabira smartfona

21:9, da, ali isključivo na većem zaslonu, 6.5"+.
zvonac je offline   Reply With Quote