View Single Post
Staro 13.08.2021., 09:00   #1418
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor vex Pregled postova
Pa ako ne znaš klliknuti na link gsm arene, načekat ćeš se , ljudi objasnili.

Sony ima 0% market share, prodaju ih godišnje kao samsung ili apple u 10 dana. Sve naprave dobro, i onda nabiju cijenu kao mahniti. Pa onda predstave telefon koji nemožeš kupiti još 6mj poslije predstavljanja, a kad ga kupiš, novi su već u najavi. I onda dođu u situaciju da poklanjaju brutalne slušalice sa telefonom samo da ga itko kupi. Ali u tom trenutku - drugi već imaju nove telefone.

S21 dobiješ za 4500kn , ajfon 12 pro ima za manje novaca nego sony. I S21 pro isto. Xiaomi su mi nudili u tmobileu neki dan za 4000 i nešto. I nakraju imaš sonija za soma eura koji eto ima sd utor i rupu za slušalice. wow, big fucking deal .

Čekaj, jel tebe zanima uređaj ili market share proizvođača?

Ponuda je takva kakva je potražnja. Ljudi kupuju na neviđeno, samo na temelju brojeva na specifikacijama. Nijedan Sony koji sam dosad imao nije bila planirana kupnja. Slučajno sam se našao u trgovini koja ih je imala izložene i već nakon par minuta isprobavanja su odskakali od svih ostalih. Tako nešto ne možeš prikazati brojem, a eto, Sonyev marketing ne zna iskoristiti priliku, što su demonstrirali već masu puta kroz skoro cijeli portfolio tehnike koju imaju u ponudi.
Cijena odgovara onom što nude, jedino to ne znaju/ne žele pokazati kako treba

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX
1v@n je offline   Reply With Quote