View Single Post
Staro 12.08.2021., 20:09   #5534
Princ288
Premium
Moj komp

Princ288's Avatar

Datum registracije: May 2012
Pozdrav,
problem s t480 modelom mi se pojavio.
Laptop je na punjacu, ugasen ili u hibernaciji (nisam siguran ) bio cca 2 tjedna na stolu dok sam na godisnjem bio.
Danas ga idem upaliti, upali se ali veli low battery za obje baterije, reko mozda nije bio ugasen, a punjac iskljucen. provjerim, sve ukljuceno. Mozda je punjac crknuo, idem probat s drugim i vidi vraga upali se lampica punjenja i laptop se krene puniti, probam prvotni punjac na drugom laptopu i ne puni ga, zakljucim da je punjac otiso, stavim laptop sastrane na par sati narucim si novi punjac.

Idem vidjeti jel ima napretka a kad ono on opet prazan. i izgasi se sam od sebe, iskopcam ukopcam opet kao puni, veli critical low battery i ugasi se. Opet ga palim da odem u bios vidjet jel se moze interna baterija diseblati prije nego kaj sam stigao ista ugasi se. E sad vise nema ni lampice punjaca. Provjerim jel punjac ispravan i dalje ( puni drugi laptop bez trzanja). Vadim bateriju iz svog (externu) nema tragova zivota. Drzim power tipku 30 sekundi, vadim punjac, resetiram kroz rupicu, i dalje nikakgvog zivota
Otvaram straznju stranu fizickiiskopcam internu bateriju, nema promjene, ne trza ni s punjacem ni bez njega. Vratim sve nazad i dalje nista.

Sto mi je ciniti dalje prije nego ode na servis. Laptop tocno 37 mjeseci star. Nek nitko ne veli da je maticna otisla
Princ288 je offline   Reply With Quote