Pozdrav,
problem s t480 modelom mi se pojavio.
Laptop je na punjacu, ugasen ili u hibernaciji (nisam siguran ) bio cca 2 tjedna na stolu dok sam na godisnjem bio.
Danas ga idem upaliti, upali se ali veli low battery za obje baterije, reko mozda nije bio ugasen, a punjac iskljucen. provjerim, sve ukljuceno. Mozda je punjac crknuo, idem probat s drugim i vidi vraga upali se lampica punjenja i laptop se krene puniti, probam prvotni punjac na drugom laptopu i ne puni ga, zakljucim da je punjac otiso, stavim laptop sastrane na par sati narucim si novi punjac. 
Idem vidjeti jel ima napretka a kad ono on opet prazan. i izgasi se sam od sebe, iskopcam ukopcam opet kao puni, veli critical low battery i ugasi se. Opet ga palim da odem u bios vidjet jel se moze interna baterija diseblati prije nego kaj sam stigao ista ugasi se. E sad vise nema ni lampice punjaca. Provjerim jel punjac ispravan i dalje ( puni drugi laptop bez trzanja). Vadim bateriju iz svog (externu) nema tragova zivota. Drzim power tipku 30 sekundi, vadim punjac, resetiram kroz rupicu, i dalje nikakgvog zivota
Otvaram straznju stranu fizickiiskopcam internu bateriju, nema promjene, ne trza ni s punjacem ni bez njega. Vratim sve nazad i dalje nista.
Sto mi je ciniti dalje prije nego ode na servis. Laptop tocno 37 mjeseci star. Nek nitko ne veli da je maticna otisla