10.08.2021., 14:56
|
|
Takozvani influenser
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
Autor Dr. Strange
Mogućnost napredovanja? Postoji više pozicija, no velik je broj samoukih programera, ništa manje od fakultetski obrazovanih, pogotovo u današnje vrijeme kad imaš toliko materijala za učiti i velika je potražnja za programerima. Meni se čini, zapravo sam poprilično siguran da ti blage veze nemaš o toj tematici, sve što znaš je ono što pročitaš na nekom desetom portalu i stvoriš pretpostavke neke pa dolaziš tu trollati, stari nađi si neku zanimaciju, a onaj tko želi raditi programer i ima volju može to i sa osnovnom školom. Mogu ti nabrojati najmanje 15 bliskih ljudi iz mog života sa završenom srednjom školom i već su 10 godina u tom sektoru, a to sve znaš i ti samo ti je dosadno pa dolaziš baljezgati gluposti ovdje. Kad dolazis na intervju za posao, ili znaš ili ne znaš raditi, samo se to gleda, ako znaš raditi i možeš im biti koristan ne zanima ih pozadina tvog obrazovanja.
|
A ja vidim da si ti jedan od onih seoskih brijača koji su najglasniji u društvu kad popiju dvije pive  Kolika ogorčenost u jednom postu, nevjerojatno,
Zadnje izmijenjeno od: b1tterman. 10.08.2021. u 15:06.
|
|
|