View Single Post
Staro 10.08.2021., 14:51   #1232
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Prvi romobilski udes

Bas me hoce da pisem zadnja dva dana u temi, a danas je poseban razlog.

Potvrda da ne cini samo romobilisti prekrsaje. Vozim Zagrebackom, ha, valjda koji stotinjak metara nakon velikog ulaza Tokica, na istoj strani, na svakih stotinjak metara, ima jos poneki veliki ulaz gdje su smjestene firme i skladista.

Zena u sluzbenom vozilu (saznajem post udesa) stoji mirno na mjestu, nesto gleda, jel mobitel, ili slaze stvari, nisam mogao vidjeti, jer je sajba imala nesto odbljeska od sunca. Ulazim s manje od 10-tak pored nje, a ona, iz cista mira krece, bez da je pogledala ispred sebe. Suvozackom stranom kotaca presla preko romobila, da je nastavila, bez da gleda, zamalo mi je i noga otisla prema unutra. Srecom, brzo sam se izvukao i okrenuo na suprotnu stranu.

Vilica i blatobran - sve zaglavljeno na prednjem kotacu, nisam mogao ni pomaknuti, vjerojatno je motor jos radio i okretao dok je prelazila preko njega.

Sluzbeno vozilo, molim Vas da ne prijavljujemo, ja cu sve podmiriti.

A uzeo jutros romobi, da sve brze obavim i da se vratim nazad, a sad na drugom dijelu grada, ne mogu se pomaknuti. Zovem servis, da vidim ima li koga, uzimam Taxi i ostavljam ga. Danas ce, ako stignu, javiti kolika je steta i sto treba (ako) treba novo.

Bolje stvar nego covjek, samo, gnjavaza. U poretku svemira, neki smisao, sinhronicitet, ali nisam ga jos dokucio, jer sam izgubio nepotrebno vrijeme.

...
Visage je offline   Reply With Quote