View Single Post
Staro 09.08.2021., 14:28   #5516
chillout23
Your God is in your mind.

chillout23's Avatar

Datum registracije: Jun 2017
Dragi moji koji ste mi savjetovali da odem u RAM servis na dijagnostiku (apsolutno nikoga ne prozivam, pošto ste svi imali najbolje namjere, kao i uvijek ovdje...samo iznosim iskustvo); da vam napišem iskustvo nakon kojega je taj servis za mene bio prvi puta, zadnji puta i nikad više.

Kako su mi ga vratili, samo sam otvorio poklopac i vidio da je sve na mjestu, spremio u ruksak i odnio ga doma...nisam ga više uopće otvarao sve dok mi se nije javio jedan kolega, ovdje sa foruma, i rekao da bi ga on uzeo...kako smo se dogovorili išao sam ga otvoriti i pregledati zadnji puta prije slanja, iako sam bio uvjeren da je sve kako treba...
Ali naravno, nije bilo...touchpad je bio potpuno raskliman i kad sam okrenuo laptop, tuoch je "zinuo"...nazvao sam kupca i rekao mu to, a on je rekao da mu svejedno pošaljem i da vjerojatno samo fale šerafići...iako mi uopće nije bilo jasno zbog čega su ga vadili i još čudnije zbog čega ga nisu vratili kako treba...ali ok..

Poslao kolegi laptop i on ga je išao otvoriti i testirati i poslao mi je mail...evo c/p djela maila: "...rastavio sam ga, izvadio ploču da je pregledam na brzinu, dal se slučajno vidi šta spaljeno ali ništa ne vidim, mrtva je skroz, probao ga upaliti na svoju bateriju od X250, isto nista, flet od tipkovnice nije ni bio spojen niti je tipkovnica bila zasarafljena...također touchpad je bio samo stavljen nazad i nije bilo niti jednog šerafića, pa sam stavio sa drugog laptopa"

Znači njihova "dijagnoza" je bila da je otišao procesor, za kaj sam tu dobio info da je to jako čudno i skoro nemoguće, a i kod mene na poslu u 13 godina na niti jednom TP-u nije otišla niti matična niti proc...i opet, čudno za jedan takav profi servis da daju takvu krivu dijagnozu, jel?
Druga stvar je ovo sa tipkovnicom i touchpadom - meni osobno je to katastrofa da su to tako napravili i ja se brukam pred čovjekom za parsto kuna i opravdavam mu se za nešto o čemu nisam ni imao pojma...
U glavnom - situacija boli glava.
Naravno, ponudio sam mu da mi vrati laptop tako u djelovima i da ću mu vratiti novac, ali je rekao da će ga ostaviti i da ne brinem...

Njima sam malo prije poslao mail i sad čekam da vidim da li i što će mi odgovoriti...