Tema: GTA V
View Single Post
Staro 07.08.2021., 21:54   #2541
mkey
Premium
Moj komp

Datum registracije: Sep 2018
Ono što je najbolje je to što su te misije za Zera bile opcionalne To je nešto što sam saznao godinama kasnije. Tri su te misije bile za Zera, najgora je bila ona u kojoj je s usranim aviončićem trebalo rokati budale po gradu. Preostale misije su bile relativno normalne.

Ja sam najviše problema imao s letećim misijama, jer sam bio bez gamepada, a na tipkovnici je bilo stvarno dosta teško. Škola letenja je bila nezgodna, a i auto škola je bila daleko od laganog. Jedino je škola brodove bila koliko toliko razumna.

Ono što mi je bilo najbolje u old school gTA je što su mnoge od nezgodnih misija imale mogućnost "jednostavnog" riješenja, u nekoj kombinaciji sa jetpackom i/ili heat seeking missile launcherom Ili šuljanje sa snajperom pod nezgodnim kutem po NPC.

Ali ipak najteža misija po mom iskustvu seže u Vice city, također opcionalna i preduvjet za meni osobno najbolju misiju u GTA općenito - pljačka banke. Dakle, utrka u taksiju sa onim luđakom Hillarijem. Frend i ja smo se izmjenjivali, preko 35 puta i nikako, nema šanse. Svaki put kada je bio egal Hillary pali pilu i daje gas na 11.

A ja se sjećao kako sam to bio sam riješio kao bez problema i onda shvatim u čemu je poanta. Bilo je to jedno raskršće na lijevo, gdje mu je trebalo u pravom trenutku prići s desne strane i gurnuti ga u zid. Nakon toga se bijednik nije više znao vratiti natrag i samo laganini voziš do kraja i laku noć
mkey je offline   Reply With Quote