Citiraj:
Autor Overclock
Ovdje se spominje kako trenutno club daje +1 godinu jamstva, a ako se ne može popraviti onda dobivas njihov bon u protuvrijednosti robe. Trebalo bi iskopati info iz vremena tvoje kupnje jer to utjece na faktor kupnje i podložno je zakonima RH. (reklamu moraju ispoštovati, u ovom slucaju dodatno jamstvo)
Garanciju imas kolko sam shvatil, javi kak bu islo dalje, dužni su ti dostaviti uređaj i dokumentaciju o servisu. (novi dijelovi imaju novu garanciju)
|
Garancija u svakom slučaju još vrijedi, to nije upitno. Ono što je problem je trajanje iste ... u slučaju produljenja garancije na 3 godine vrijedi još godinu i 6 mjeseci. Međutim ako ista ne vrijedi, odnosno ako je smanjena na 2 godine, onda vrijedi još samo 6 mjeseci - velika razlika!
Budemo vidjeli što i kako dalje. Čekam na GLS sutra ili prekosutra da ga pokupe, pa ide u Slovačku i tamo me budu obavijestili kako dalje. Naravno, u slučaju da mi zamijene uređaj (u što sumnjam), dobivam novo jamstvo koje bude trajalo najmanje 2 godine.
Zanimljivo, upravo sam pronašao ovo:
Citiraj:
Na što se ne veže produženo jamstvo?
Za potrošni materijal, pokvarljivu robu, raspakiranu, obnovljenu ili oštećenu robu ili takve nedostatke koje ne bi prihvatili ni u slučaju standardnog jamstva (na primjer: kvarovi uzrokovani nepravilnim rukovanjem, vremenske nepogode, računalni virus, nepravilno rukovanje, izmjena izvornih dijelova proizvoda itd.). Opcija za aktiviranje produženog jamstva se ne odnosi na svaki proizvod u našoj ponudi.
|
Iskreno, nisam siguran da je ovo pisalo u vrijeme kad sam kupovao gramofon. Čak mislim postoji i prepiska razgovora sa njihovom djelatnicom u kojoj sam je pitao za produženo jamstvo, na što mi je ona potvrdila da IMAM pravo na dodatnih godinu dana, kao član kluba.