View Single Post
Staro 04.08.2021., 22:13   #5893
livada2
Registered User

livada2's Avatar

Datum registracije: Oct 2017
Citiraj:
Autor mklobu43 Pregled postova
Evo info - obratite pozornost na točku 4 s tim da je ovo vezano za Ethermine ali je vrlo vjerojatno da će to i ostali poolovi slijediti:

#Ethermine Payout Update starting from block 12,965,000 (~5th of August, 2021)!

1) 100% instead of 80% of MEV rewards will be forwarded to miners.

2) Manual payouts & changing threshold can now be initiated also via IP verification.

Ethermine.org Payout Policy: Starting at block 12,965,000

We are happy to announce that the Ethermine payout policy will change for the better starting at block 12,965,000
(approximately August 5th, 2021), after the London Hardfork.

3) Minimum payout threshold will be reduced to 0.01 ETH & no monthly automatic payouts.

4) Payout tx fee to be paid by the miner for all Ethereum mainnet payout transactions- miners can set the maximum gas price they are willing to pay.

pa to citiras ethermine pool. kakve to veze ima s forkom?
taj ethermine je poceo vec prosli mjesec seruickat. kao radi pomoci malim rudarima ce uvest da malirudari plate kad podizu novac. kreteni. odma sam si isplatil s njega sve i cao ethermine...da nebi cekal mjesec dana na isplatu kod njega koja je free.

ja sam na binance poolu koji moze imat sasvim drugaciju politiku isplata. i ima. isplacuje svaki dan a ne svaki mjesec. i nevidim da su napisali da ce ista naplacivat.
gledam i na hiveon poolu niakkve obavjesti o placanju nekakvom za isplatu. kod njih je isto isplata ko i kod ethermine na 0.1eth al je fee pol 0%

il ja tu nesto ne vidim dobro?

Zadnje izmijenjeno od: livada2. 04.08.2021. u 22:36.
livada2 je offline   Reply With Quote