View Single Post
Staro 04.08.2021., 20:59   #12
Trekkie4
Guest

Eto, ja sam započeo ovu raspravu ... i nažalost OPET imam loše iskustvo za podijeliti, a nadovezuje se na prvi post u ovoj temi.

Dakle, isti gramofon ... godinu i pol kasnije. Imam manji kvar, i kontaktirao sam Muziker da pokrenem žalbu, odnosno zahtjev za reklamaciju i popravak. Iako je sama procedura prošla bez problema (barem za sad), primio sam nove i neugodne vijesti. Jamstvo na AT-LP140XP, za koje mi je bilo rečeno da vrijedi 3+1godine sad vrijedi SAMO 2 godine.

Naime, bilo mi je rečeno da ako pristupim "Muziker klubu", mogu ostvariti dodatnih godinu dana jamstva na SVE uređaje, plus još dodatnih godinu dana (dakle, 4. godinu) polovičnog (ograničenog) jamstva, gdje oni budu osigurali prijevoz, servis i papire, ali ja snosim troškove popravka. Međutim, njihova mi djelatnica sad tvrdi drugačije. Dogovoreno više ne vrijedi, i mogu eto biti zadovoljan što imam tvorničkih 2 godine, jer neki od proizvoda koje prodaju na akciji ili popustima nemaju čak ni toliko.

Stoga, slažem se sa gore-napisanim iskustvima i savjetima ... ljudi, izbjegavajte Muziker pod svaku cijenu osim ako kupujete stvari koje se teško mogu pokvariti ili oštetiti.
  Reply With Quote