View Single Post
Staro 04.08.2021., 10:18   #5873
livada2
Registered User

livada2's Avatar

Datum registracije: Oct 2017
Citiraj:
Autor dada-as Pregled postova
Problem je nastao kadasuuveli tokene za dionice. Pa si mogao kupiti teslu token koji je vezan za dionicu, a nisu regulirani. Znaci trejdas dionicama bezregulacije, to ove vampire bode u oci.

Ali najveci problem je bio ovaj crash BTCa kad je pao sa 60k na 30k u kratkom roku, a Binance crashao, nisi mogao zatvoriti svoje pozicije niti trgovati. I ljudi su podnjeli zalbu i tuzbu. Zamisli da nisi stavio iz ovog ili onog razloga stop loss, a bio si long na nekolicini altcoinova, sve je palo u vodu i Binance ti je uzeo svu lovu koju si imao na racunu jer nisi mogao manualno prodati svojepozicije zbog crasha...

pa slucajno trgujem i na IB dionicama pa padanje i nemogucnost prodaje kupnje nije problem samo binancea nego i svjetskih burzi. sjeti se GME. pola svijeta nije moglo prodat dionicu. Ne samo IB- trade212-robinhood-toro itd.. nijedna burza nemre podjet tolku kolicinu naloga u tako kratkom vremenu.

sad kad si spomenuo tokene na dionice podsjetio si me.. je to je bio problem al mislim da su to rijesili.
nevidim nikakvu mogucnost da se binance zabrani. mogu mu zabranit trgovat tokenima toga i toga al da ce mu zabranit rad cisto sumnjam. pogotovo se s tim ne zamaram jer imam samo par gpu-a koje redovito peglam kroz njihovu karticu pa mirno spavam. pa ne pricamo o farmi 100000 gpu nego o par gpu koji zaradjuju par dolara na dan.