View Single Post
Staro 04.08.2021., 09:43   #5868
livada2
Registered User

livada2's Avatar

Datum registracije: Oct 2017
Citiraj:
Autor Rivi Pregled postova
Može li samo par kratkih odgovora početniku...
Majnao bi Claymoreom preko Binance majning pula. ETH, recimo.
E, sad, muči me milijun stvari, nakon pustih tutorijala, koji su svi nula, dok ne kreneš sam nešto postavit, pa ti "legne".
- Dakle, Claymore, ili neki drugi (bolji) program?
- Majnati na binance pool, ili direktno na Trust wallet (može li se uopće izravno na Trust)?
- ETH, ili neki drugi "novčić"?
- ofkors, ne bi bilo loše, ako neko ima iskustva s RX6800XT, stavit optimalne postavke...

Binance me počeo "plašit" pustim problemima koji su mu se nakotili zadnje vrijeme, pa u pravilu sve prebacujem na Trust, dok se tržište ne oporavi i vrati mi valute u plus (osim par, s kojima "skalpiram", pa kupim po manje, prodam po više, čisto da se malo igram i dignem neku siću).

Unaprijed zahvaljujem na odgovorima.

kojim to "pustim problemima"? na binance sam jako dugo a na poolu dovoljno dugo i za nikakve probleme nisam cuo niti sam ih dozivio pa me zanima koji su to "pusti problemi"?

za ovaj trust nikad cuo al kad cujem nesto kao trust bjezim od toga jer je to presigurno za mene pa se drzim provjerenih scamova kao sto je coionbase i binance...

sto se ostalog tice
sto kopat? pise ovdje : https://whattomine.com/

Zadnje izmijenjeno od: livada2. 04.08.2021. u 10:01.
livada2 je offline   Reply With Quote