View Single Post
Staro 02.08.2021., 12:54   #1202
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor hash Pregled postova
Sve stoji, samo ne razumijem kako ti se da zajebavati s odlaskom u poslovnicu za prebacivanje novca kad postoje servisi (Revolut, TransferWise, ...) s kojima to obavis u tri klika na mobitelu uz n puta manju naknadu/razliku u tecaju.
Na mobitelu sam imao email pristup, dok mnogi nisu ni dial-up imali realiziran kod kuce. Ko klinac jos u osnovnoj slao swiftove, te nacelno svi servisi koje nabrajas (vremenski) imaju smisla, ali nose implikacije, koje odbijam, te jos uvijek preferiram humanoidni pristup. Redara sam zamolio da mi uzme listic (jer uopce nije pustao ni po listic zbog - znamo cega) a zenu koja je bila dvadeset mjesta ispred mene, zamolio sam da me propusti uz valjano objasnjenje i lijep osmijeh

Tako da moja realizacija nije bila ni duga ni traumaticna, ali sam konstatirao s negodovanjem kilavost sanacije objekata u vlasnistvu istih, za sektor, neadekvatno vrijeme znatno vece poslovnice, te neupitnu guzvu koju stvara, a potpuno je (za resurse) nepotrebna.

Citiraj:
Autor Garro Pregled postova
Zbilja moraš biti pacijent da u ovo doba ideš plaćati u poslovnicu…
E, sad, ovo je vec pomalo zabrinjavajuci stav prema klijentima. Posebno od tebe veterana foruma (u dvije inkarnacije) da u vlastitom sektoru, omalovazavas sve dostupne pristupe poslovanja. Sto mi postavlja pitanje:

1) Toliko si napredovao da su te vec stavili u odbor koji je odavno ne posluje s ljudima

2) Vec ste se vratili iz Davosa i preuzeli stavke za preporucenu reset buducnost

Jedan vodja, jedan....

...
Visage je offline   Reply With Quote