Jebaj ga, nisi takav lik, zato i imamo paletu proizvoda gdje može svatko sebi odabrati što želi.
Ali generalno, gausova krivulja bi pokazala da na temelju uzorka od par milja ljudi, serije koje si ti naveo bi preporučila velika većina. Imdb je samo grafički prikaz tih podataka ja bi rekao.
Nisi jedini koji ne voli GoT, znam ljude koji ga preziru i vjerojatno imaju razlog.
Ali eto, za mene, najbolja serija ikad (uz Breaking Bad). I stvarno mi je sjela, volim taj polu fantasy štih, volim knjige (čitao 2 puta), i odgovara mi to. Breaking Bad je priča za sebe, rijetko tko ne voli to.

Bitch!
Ali npr. Seinfeld ne mogu smisliti. Meni on ne zaslužuje ništa iznad 3 npr.
Loki je priča za sebe, nikakvih 8+ ne zaslužuje kao i sve drugo što je ikada izašlo iz MCU tvornice, ali globalna idiotizacija filmske industrije i pristup streaming servisima je MCU diglo na razinu filmskih remek-djela (bar po ocjenama i gledanosti), a ustvari dobivaš jedan od glupljih serijala filmske industrije gdje se svi naslađuju na "zabavno" i slučajno ne smiješ propitkivati njihovo mišljenje o filmu. Ponavljam svoju referencu, Avengersi imaju istu ocjenu kao i Shutter Island; meni dovoljno.
Ali tako je sa svim, ne bi htio da ode sad ovo dalje u raspravu, tu smo, raspravljamo (takva je i tema u suštini), imamo tisuće filmova i serija za gledati, svakome nešto.
Mommy out!