IMDb je odlican, vec sam pisao o tome i salzem se s tim da ima manipulacija ali moras biti spreman ih prepoznati. Recimo filmovi s crncima su napuhani, LGBT i takvi imaju isto malo visu ocjenu. Odgledam ih, ali ako je na granici 6/10 onda sigurno necu gledati.
Kada je film ispod 6, a idem ga gledat onda znam na cemu sam i sto mogu ocekivat. obicnomi je onda mobitel pri ruci.
Sto se tice serija, e tu su problemi. Neke serije, odnosno masa njih s vise sezona gubi kvalitetu i onda ljudi nafilaju dobre ocjene za prve dvije sezone a kasnije sezone su lose, a ispadne serija 8.5/10, a zadnje sezone trash.
Tu preporucam pogledat pojedinacno seriju na IMDB u sezoni i ako je drasticno niska tipa 7.5/10onda nesto ne stima.
IMDB je odlican filter servis jer kao sto kolega kaze ispod 8/10 serije ne gleda,ja ne gledam ispod 8.1, pogledao sam neke zanimljivog sadrzaja koje su bile blizu ili na 8 i onak mlacna voda. Ispod 7 neznam sto bi se trebalo dogoditi da idem gledat seriju...
I da, jos da spomenem indijce, njihovi filmovi i gdje su oni unutra su isto napumpani, politicki filmovi gdje se amerikanci djele na republikance i demokrate ili one koji su za ili protiv nesto , e to pogledam ako je ocjena i malo niza jer znam da je izmanipulirano i ovako i onako...