View Single Post
Staro 02.08.2021., 09:54   #14821
The Exiled
McG
Moj komp

The Exiled's Avatar

Datum registracije: Feb 2014
Citiraj:
Autor Mommistake Pregled postova
Osim BB i Game of Thrones (koje su mi ujedno i top 2 serije ikada), ne znam jel mogu na prste jedne ruke nabrojati seriju koja drži istu razinu kvalitete kroz sezone.

Pad je normalna stvar, ali toliko drastičan pad da serija u jednoj sezoni je odlična u drugoj negledljiva, to ne mogu shvatiti niti oprostiti. Pod oprostiti mislim, ne gledam više i nikad više neću.

Imdb meni samo služi tu da ne gledam ono što već na prvu vidim da bi moglo biti sranje. Nađem neki film na Netflixu koji ima onako, ok opis i najavu. Mene intrigira, ali bacim oko na imdb. Tamo vidim 4.3 ocjenu, bez obzira na botove i klince, film je sranje. I ne gledam to.

Vikinge npr. samo sam neki dan pogledao odakle je cijela glumačka ekipa i dobio informacije o broju epizoda u kojima se pojavljuju... Plus, čitam tu komentare za serije i eto, zbrojiš 2 i 2 i možeš zaključiti da mogu očekivati pad kvalitete. Nisam tražio ocjenu po sezonama, nisam tražio ocjenu po epizodama, nego jednostavno upijaš informacije i tako dobijaš generalnu sliku o tome.
Ne velim ništ za tebe, nego općenito kak je došlo toga da se danas većina sadržaja konzumira "u hodu", te uz obavezan mobitel u ruci, dok se s jednim okom prati film ili serija.

To da ima sranje serija i filmova kojima su onda i ocjene prikladne - ima itekak, ali isto tak dosta toga je izmanipulirano, pa se ljudi stvarno drže po strani, ako ocjena nije 8 ili više.
AMD Ryzen 9 9950X | Noctua NH-U12A chromax.black | MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi | 128GB Kingston FURY Beast DDR5-5200 | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x4TB WD Red Plus | Fractal Define 7 Compact | Seasonic GX-750
AMD Ryzen 5 7600 | Noctua NH-U12A chromax.black | MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi | 128GB Kingston FURY Beast DDR5-5200 | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x12TB WD Red Plus | Fractal Define 7 Compact | eVGA 650 B5
The Exiled je offline   Reply With Quote