View Single Post
Staro 01.08.2021., 23:21   #1201
hash
Premium

Datum registracije: Nov 2005
Citiraj:
Autor Pupo Pregled postova
Znam da je teški offtopic, ali trebate otići vidjeti red u Heinzlovoj u mup-u. Rade skraćeno zbog godišnjih odmora, znači kaos.
Vadio sam vozacku nekidan.

Ako se netko nadje u slicnoj situaciji, platite 20-30kn da vam ju posalju postom umjesto cekati preuzimanje 2+ sata. Zurno ili ne nije bitno ako ste u HR jer dobijete kartoncic s kojim mozete voziti.
Drugo, na slipu iz redomata ima qr kod i link gdje mozete vidjeti trenutni status i pratiti kako se mijenja (websockets rade pa je live update bez refresha - hightech). Prvi dan sam vidio red, qr i link sam izignorirao jer sam ocekivao neki promo bs od firme koja radi redomate, vratio se za pol sata, puno prerano. Vratio se sat vremena nakon, preskocilo me za 10 brojeva. Nisam ocekivao tu razinu tehnologije, a bome ju niti dozivio na slipu. Sutradan sam to bolje odzonglirao al i dalje uz ukupno 2 sata cekanja/vozikanja okolo.
Citiraj:
Autor johnsmith Pregled postova
Isto ko moja priča iz tcentra. Ja jedno peti covjek u redu, valjda 30min do zatvaranja, ekipa cupka ispred poslovnice jer jedan covjek smije unutra, buduci da jedna teta radi. I pitam ekipu kaj ima, kak zivot, kaj se ceka u redu. Platomat Ekipa od oka 45+ svi. Znači vani stoje u redu ko peseki i čekaju da istovare uplatnice i pare u mašinu i plate neku naknadu (ziher 2kn/kom ako ne i više sada).
Jedna žena mi bila poznanica i pitam, alo internet bankarstvo, slikanje računa? Doma iz fotelje, sve isto ko i tu? Nee nee ne vidim ja to ništ, ne vjerujem ja ovo ono. Reko a sin, uvalite njemu i on plati? A nee neee.

"Svaka roba ima svoje kupce"
Ova nasa starija generacija se nekako odhrvala zadnjem tehnoloskom skoku i sad mi koji smo generacija ispod imamo sranje koje imamo .
Nesto si razmisljam jel moguce otvoriti prepaid karticu na revolutu il negdje i dat im podatke pa uplacivati na nju po par sto kuna. Pa ako popuse to, popuse

Zadnje izmijenjeno od: hash. 01.08.2021. u 23:32.
hash je offline   Reply With Quote