Citiraj:
Autor LAcy
Black Widow je gledljiv, za raliku od Wonder Woman 1984 koji nisam uspio pogledati do kraja. I u ovom ima gluposti, naivnosti al' to je valjda Marvelov pristup takvim filmovima za teenagere.
Off topic, nedavno mi je kolega na ovom topicu ubacio bubu u uho za bass shaker. Malo googlao, nasao kit, narucio, montirao ispod kauca i nakon par filmova mogu reci da je bolji gimmick od surrounda. Osjete se vibracije bez da se mora nafrljiti sub. Neighbor friendly 
|
Gledljiv da, ima par fora dobrih ali nije mi to ni blizu jednog iron mana ili prvih dijelova avengersa.
Prve dijelove iron mana i prvi dio čuvara galaksije mogu pogledati bilo kada. Black widow je klasa pogledaj i zaboravi.
Citiraj:
Autor Mommistake
Meni nije samo jasan put od FF1 do FF9.
Od street ekipe u jedinici i dvojci (pa čak i Tokio nije daleko od toga), oni došli do tjeranja aviona, podmornica, skakanja s nebodera i litica (s autima naravno) itd.
Od FF10 očekujem ni manje ni više nego trku po svemiru u Muskovim autima.
|
Pa sad su bili u svemiru
Pogledao jutros dok sam usisavao. Kakav je to tresh postao, ajmee.
Jedinicu pogledam s vremena na vrijeme, to je film moje mladosti, ali ovo. Hahaha.
Al vidim da desetka definitivno stiže
Večeras je na redu
Jungle Cruise. Imam osjećaj da The Rock radi ovo iz zajebancije, lovica kapne i boli ga tuki.