Citiraj:
Autor OuttaControl
Zena mi se zapalila za ovaj Karcher SC5 parni čistač, košta ko sv petra kajgano. Imala je iz lidla, popuca je nakon 3 korištenja, račun smo izgubili.
Sad je u kauflanda SC1 za 500 kn. Sviđa mi se taj broj 6 puta više  ali sad ako se isplati platit tog, platit cu sta cu mu ja, ali samo ako vrijedi. ili možda neki između od ovijh SC4 je duplo jeftiniji od SC5
Ovde ima lista razlika, ali meni to nista ne znaci osim sta vidim da je SC1 5 kila lakši i čini mi se da je sc5 veći od usisavača, bar sa slika? To mi isto ne paše.
https://vacuumcleanerreviewszone.com...ence-1739.html
|
influencerica ta neka zenska sve nas usosila. ja sam zeni za rodjendan uzeo sc5 i kosta masu da se razumijemo. Mozes mirno ici na SC4 ako je cijena bitan faktor, ja sam samo uzeo sta je zena rekla.
obavezno pogledati da li ima sve iste nastavke kao SC5, snaga je mala razlika jedino sta ima descaling puder opciju. nije veci od usisavaca, velicine je nekog obicnog Gorenje ili Miele usisavaca. Sad da zagovaram SC5, ne znam..nisam probao druge ali ovaj je bio vec par puta na posudbi kod prijatelja koji si ne mogu to priustiti za ciscenje fuga po kupaonicama i kuhinjama. Sta je izlazilo iz proreza kod umivaonika, kuhinjskih ploca, rubova plocica to je bio horor.
Naravno uz posudjivanje uredjaja nismo posudjivali Karcher krpe jer su skupe i potrosne(200kn komad) nego bi prijatelji koristili svoje krpe pa provizorno oko glave navukli i dobili slicne rezultate.