Citiraj:
Autor spaceman
Uzeti Panasonic KIT-UZ35-WKE ili recimo Mideu All Easy Pro? Panasonic trenutno na akciji pa je i jeftiniji ali nema wifi i sva čuda što nabrajaju za Mideu. Ili nešto treće, 3.5kw okvirno i do nekih 4500 kn, bitno da je što tiša.
|
Ja kupovao pa odlucio do oko 3kkn. Izbor je bio puno lakši
Tako da sam uzeo Midea Blanc II.
taman prije kupnje bili na moru gdje su takve dvije bile u sobama i svidjelo mi se kako su tihe...
Klima je odlicna i tiha. meni zanimljivo sto moze trositi vec od 120W - neke na minimumu trose 300 što znaci da jako malo moze hladit kad nije potrbno previse umjesto pali gasi... Ove dodatne funkcije ne vjerujem da ce se pretjerano kroistiti osim WIFI-ja
Za ovu cijenu kao vi sam gledao isto All easy pro... i neke druge a Japnci da u toj klasi imaju puno manje nego ova moja.
Rekao bi kao vecina sto bi rekla ako je za hlađenje bilo sta je OK. Taj All easy jako malos struje trosi - mislim da je najjeftinija A+++ klima, ali upitna je ispaltivost.
Za 4+kkn vec ima i ultimate comfort i breezless.... onako +japanci i eto prevelik izbor.
@Spojler za klimu
Posto je senzor temperature vecinom u uredaju mislim da bi mu ovo smetalo na nacin da bi morao postavit i manju temperaturu kako bi hladilo.. Recimo 23 umjesto 27 ili tako nešto.
Bilo bi najbolje ako netko ima pa da kaže.
Svojevremeno smo u uredu sami pravili nesto kartonsko pa je bilo tako da se klima ugasi ranije jer je zrak oko sebe ohladila.