View Single Post
Staro 21.07.2021., 14:13   #1817
Ag008
RESPECT MY AUTHORITAH
Moj komp

Ag008's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Stiglo mi danas 21.7. Overseasom, naručeno 7.7.
Naručio sam ove kožne navlake za volan.

Oko 100kn me ispalo (16$) s PDV-om i slanjem. Poslano je Aliexpress Standard Shipping, dobio broj za praćenje koji samo na Cainiao pratim, te onda e-mail od Overseasa da imam dostavu, nazove dostavljač i donese.
Dobio sam i preko Vibera poruku da imam dostavu kao i e-mail s kojim sam registriran na Aliexpress.

Ništa nisam morao platiti, nikakvih 18kn! Svaka čast ako je Aliexpress odlučio stati na kraj Hrvatskoj Pošti koji bi htio naplaćivati 18kn "pregleda i deklaracije", iako je PDV već plaćen preko IOSS.
Moguće da je Alliexpress sklopio ugovor s Overseasom za Hrvatsku i dobivaju dosta novaca na temelju količine, kupac kao ja plati 1.25$ za slanje i još ti Overseas donese kombijem i nazove prije dostave.
Nema bolje, svaka čast!

Došlo za 14 dana od kupovine, jedino nije bilo isti dan na dostavi (po trackingu gledam da je već par dana u Rijeci), moguće da su sklopili ugovor s Overseasom samo za veće gradove i da kada imaju vremena donese (ne nužno 24h od ulaza u HR).
Ali usluga 10x bolja od Hrvatske pošte.

Što se tiče samog proizvoda

https://www.aliexpress.com/item/32880574618.html

Naručio crnu i plavu, taman mi paše dimenzije (malo se napne), čini se prava koža.
Ne znam hoću li znati šivati, ako ne budem znao ću je prodati. Dobio i 2 seta konca.