View Single Post
Staro 20.07.2021., 14:28   #3318
xlr
49%winner
Moj komp

xlr's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor Exomaniac Pregled postova
Čije sredstvo za odčepljivanje i odmašćivanje odvoda uzeti? U sudoperu se od perilice vraća voda, probao sam sajlom jer sam mislio da je negdje dublje, ali nije. Kad sam malo onim gumenim pumpao onda se malo pročistilo i sad već bolje ide voda.
Neki dan sam imao generalno sranje s tim u stanu. Sudoper se lagano poceo stopati. Nekoliko puta sam rokao vrucu vodu i tek onda je sve stalo. Cep se ocito pomaknuo i zaglavio i bogcegaznati.

Gumom krenuo pumpati sudoper, a u tus kabini "govna" krenula van - doslovno, smedji proljev koji (srecom) ne smrdi Ukratko, oko sat vremena guranja prstiju u podni sifon i vadjenje kaljuze prije nego se sve procepilo!

Zasto to govorim? Jer ocito mi redovito koristenje vruce vode i muscola nije pomoglo u zadnjih godinu dana. Otkad sam se uselio u ovaj stan prije godinu i pol, podni sifon je slaba tocka, zna se zastopati od sapuna i svega, pa trazi ciscenje. Onda sam poceo tjedno ispirati s vrucom vodom i ubacim muscola svuda pomalo kada ga imam... Nemam sudjericu i sve ocito nastaje u sudoperu. Cak vise nisam ni siguran da cu bacati pare na muscolo ili jeftinije varijante istoga. Drzim se vruce vode... Kad dodje do sranja, imam gumu i, kako bi Vesna Pisarovic rekla, dolje na na koljena!

Pretpostavljam da bas u cijevima i odvodima najvise do izrazaja dolazi stara kineska "your mileage may vary".