Tema: CCNA 200-125
View Single Post
Staro 19.07.2021., 23:19   #2
domy_os
EMP moderator

domy_os's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Pearson VUE
https://home.pearsonvue.com/cisco/onvue

Nedavno sam polagao CompTIA Linux+ preko njih, vjerojatno je isto i za CCNA, ne mogu se sjetiti jer sam ga položio prije 10+ godina u Algebri.

Prvo kupiš voucher koji vrijedi godinu dana i u tih godinu dana možeš prijaviti ispit kada želiš. Prije polaganja napraviš test PC-a i neta kako bi vidio je li sve OK s tehničke strane (Linux i VM nisu podržani). Kada dođe dan za polaganje, pola sata prije otvore check-in gdje pokažeš svoje dokumente pred webcamom, zatim poslikaš radni stol i sobu gdje polažeš. Ne smije biti nikakvih knjiga, papira, dodatnih monitora, PC-a, ljudi itd. u toj sobi gdje polažeš i ne smije se ništa čuti. (Ja sam jednostavno vrtio laptop okolo po sobi.) Kada to prođe, kamera i dalje radi i sve snima i pred njom čekaš da krene ispit. Onda imaš 2 h i nešto fore za polaganje, daju ti pola sata više jer nismo s EN govornog područja. Na kraju odmah saznaš rezultat i certifikat stigne za dan-dva dok provjere snimku.

Pozdrav i sretno!

Nisu slomili u kratko vrijeme. Slamali su godinama, desetljećima pa i stoljećima. Svaka odgledana epizoda Big Brothera, svaki dečko koji ne zna niti promijeniti žarulju, a kamoli uzeti sjekiru i pocijepati drva, svaka cura koja misli da je briga za vlastitu obitelj robija, ali rad za par tisuća kuna u korporaciji 12 sati dnevno blagodat, svako promicanje terora političke korektnosti, svaka podrška promociji svih oblika poremećenosti… Sve to nas je dovelo do ovdje. Korona je samo zakucavanje lopte u gol nakon što je obrana već izigrana i golman odletio u prazno.

Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 + Lenovo ThinkPad Universal Thunderbolt 4 Dock

CPU: Intel Core i7-1165G7 @ 2.8 GHz
RAM: 2 x 16 GB DDR4-3200
SSD: Samsung 970 EVO Plus 2 TB NVMe M.2
LCD: 14" FHD IPS 400nits Low Power
WLAN: Intel Wi-Fi 6 AX201
WWAN: Quectel EM120R-GL 4G LTE CAT12

LCD monitor: AOC AG493UCX
Keyboard: Razer Huntsman V2 Analog
Mice: Logitech G502 Proteus Spectrum
SB: Mackie Onyx Producer 2x2
Speakers: 2 x JBL LSR305