View Single Post
Staro 19.07.2021., 10:46   #965
Lewis
Freelancer
Moj komp

Lewis's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor blackened Pregled postova
Stavi sve na stranu i Lewisa i borbu za naslov i Maxa i njegove greške iz prošlosti, eto recimo na kraju grida da je Latifi ovako bubnio Micka Schumachera ili Mazepina - po tvome 10 sek bi bila dostatna kazna?

Ili bolje rečeno - misliš da bi u toj hipotetskoj situaciji FIA dala samo 10 sek kazne Latifiju? Kak da ne...
ŠBBKBB

Ali, Da, mislim da ni Latifi nebi dobio vise od 10sec jer kazne ne kazu "ako je vozac izbacen sa 150kmh onda 5 sec a sa 270km on 17 sec..., nema tu neke kaznee koja to opisuje u takve detalje.

Svejdno je kako se protivnik izbaci iz utrke, ovdje je sad samo sve potencirano jer je MAX jako udario pa je izgledalo grdo (drago mi je daje MAX Ok pa cemo gledati i dalje utrkivanje ali smao AKO mercedes nastavi raditi na dogradnjama jer su se preracunali pa prebacili sve na 2022 i sad im je to falilo za 2021, inace da su nastaivli raditi na 2021 bolidu mislim da RB nebi ni imao sanse).

I Perez je "sutnuo" Lecelerca van (i to dva puta ponovio isti prijestup sto bi i kod nase policije bilo jace kaznjivo za takozvane "recidiviste" ) samo se Leclerc spasio jaceg izlijetanja po travi pa eto Perez dobio svaki put po "samo" 5 sec...

Kao sto rekoh za mene ovo definitivno nije bilo namjerno i kazna je odradjena i to je to, nevidim sta se tu sad moze promjenit ?