View Single Post
Staro 19.07.2021., 07:56   #4094
Blue Spirit
Premium
Moj komp

Blue Spirit's Avatar

Datum registracije: Apr 2004
Također za Giagbyte.

Ne znam gdje uspoređuješ, niti gdje si vidio da je Gigabyte brži.

Slike sa rtings.com

Ono što bih naglasio da HU više ne mjeri (kao drugi) GtG vrijeme od 10 do 90% vrijednosti boje, što je daleko od prave vrijednosti GtG.

Kad se GtT testira od 10 do 90% kao što je to do sad bilo standard (drugi ce i dalje tako testirat po starome); nit je bijela potpuno bijela kako bi trebala biti , a nit je crna ta crna koju monitor može prikazat.

Ovaj lik lijepo je pokazao 10/2020 -te o cemu prica i Hardware Unboxed je 4 mjeseca nakon njegovog videa primjenio njegov input / sugestiju i promijenio metodologiju testiranja GtG vremena te dodao kumlativnu devijaciju.

What Are Response Times? Overshoot? Ghosting? Monitor Testing Overhaul For 2021

Vezano za Input Lag ...iz dvije slike sastavio sam jednu i za primjer uzeo Gigabyte M27Q da vam je lakše pohvatat Input Lag Graf:

Ako pogledate vrijednosti / tablicu iz 12/2020 -te tj HU recenziju Gigabyte M27Q

i usporedite te brojke brojke sa Gigabyte M27Q koji je na donje 2 slike skupa sa novom recenzijom LG OLED -a C1 iz 7/2021

... možete vidjeti da su GtG vremena Della i Gigabyta povecana, kao i ukupni input delay zbog nove metode testiranja.

Ne vjerujem da su ponovo testirali te silne monitore, nego imaju grafove i tablice sa svim vrijednostima, te iz nje su primjenili nove GtG parametre te Input Lag.

/connect 185.107.96.125:28990

server rcon: oldschool

COD2 PCekspert ekipa https://discord.com/invite/zZ4PeqVpBv

Zadnje izmijenjeno od: Blue Spirit. 19.07.2021. u 15:58.
Blue Spirit je offline   Reply With Quote