View Single Post
Staro 17.07.2021., 22:38   #11251
Karlo666
Premium
Moj komp

Karlo666's Avatar

Datum registracije: Oct 2010
Citiraj:
Autor okarm Pregled postova
o cem ti pricas? pa koja je razlika u spoju lokalne i dolazne parice u slici 1 i slici 2?

zbog tog spoja sigirno nisi imao greske nego vjerojatno zbog lose lokalne instalacije pa si je zatoni mijenjao.
Dobro onda otvori svoju regletu i polij je sićom vode pa ćemo vidit jel valja.
Moj problem je bio u kućnoj instalaciji.
Kao što sam i prethodnim postovoima rekao u 80%+ slučajeva uvijek je do korisnikove instalacije.
Neke reglete u mom području doživjele su vatromet,petarde,udarce autima/kamionima,udarce čekićima i ostale pizdarije od nemarnih ljudi/bauštelaca a ovi tech. iz TCom niti se netrude prijaviti takvo što jer boli neka stvar iako sam im par puta sam prijavio pa će ispast da ću tribat ko onaj aktivist iz Imotskog.

Jedan iz mog mista je bio ljut na A1 i uzeo je doslovno čekič i porazbijao cjelu regletu jer eto njemu nije valjalo.

Ja nemogu virovat da je tebi uredu da tech. iz TComa udre nogom u poklopac od reglete i ostavi poklopac nasrid ceste i zaboli ga neka stvar i to nisam jednom doživio već preko 100 puta.Likovi nisu u stanju uzest dvije vide i pričvrstit da poklopac drži doslovno 1 min posla.

A ostalim pizdarijama neželim niti pričat šta su ovi likovi iz Strabaga uradili sa regletama,telefonskim poklopcima,itd...
Likovi doslovno su jednu ulicu totalno krivo spojili.Telefon od drugog korisnika zvoni drugome.Pa di je tek kad su spojili krivo korisnika pa nije imao ama baš ništa.
Nabijaju na regletu kabele običnom kacavidom.

Dali ti trebaju i slike toga da se sam uvjeriš da nije neka zabluda/teorija zavjere ili šta?
Dali isto tako znaš da isti ti tech. iz TComa nemaju volje izvadit iz torbe nabacivač pa zagule paricu pa nadostave?
Dali ti treba preko 100 GoogleMaps pinova gdje su smočene/oštećene/rastvorene/ reglete?
Treba li ti još šta da te uvjerim ili ćeš biti uporan?

Zadnje izmijenjeno od: Karlo666. 17.07.2021. u 22:56.
Karlo666 je offline   Reply With Quote