View Single Post
Staro 16.07.2021., 10:43   #2708
Mommistake
Premium

Mommistake's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Glupo pitanje, ali ajmo.

I dalje se radi o MaxTV to GO, koristim ga sada 4. mjesec.

Kada sam se registrirao i uzeo uslugu, prvih 3 tjedna nije radilo kako treba, nakon 3 tjedna fixali, ja svejedno platio za cijeli mjesec.

Pa je 2 mjeseca radilo.

I sada prije 3 tjedna dobio SMS poruku da će se unutar 24h produljiti maxtv to go, drugo jutro dolazi sms da mi je skinuto s računa 25kn i sve regularno.
Dođem s posla, hoću gledati TV, maxtv ne radi... "Došlo je do pogreške, pokušajte ponovo kasnije!".

Reinstaliram app, probam na mobu, probam sve update-ove, ne radi.

Zovem ponovo SZK, "prijavit ćemo kvar, biti će riješeno unutar 5 dana...". Prođe 5 dana, pa opet zovem, "budite strpljivi još par dana...". Prođe još 5 dana, ništa i dalje. Zovem ponovo, sada već ide žurni postupak, unutar 24h. Zovem za 2 dana, ništa. Opet žurni postupak, opet ništa par dana.

Zovem 7. puta, kažem, nema smisla više, želim raskinuti uslugu i želim povrat novca za ovaj mjesec jer ne radi od prvog dana (nije lova neka u pitanju, ali nećete iz mene budalu raditi..). Kažu oni ok. Zovem me SZK za pola sata, vratili su mi 20kn na račun (umjesto 25kn), i to je to. Ja kažem, hvala, doviđenja.

Za 2h dolazi poruka, da mi je skinuto s računa 25kn i da mi je aktivan maxtv to go.

5 min nakon toga, zove me SZK, mi smo rješili vaš problem i skinuli vam lovu s računa (bez mog pristanka).

Zašto ovo pišem? Od kud im pravo, ako sam ja raskinuo uslugu, da meni oni bez mog pristanka skinu lovu s računa i ponovo aktiviraju uslugu?

Ponavljam, nije do love, ali mislim da su prešli granicu malo...
Mommistake je offline   Reply With Quote