Tema: Automobili
View Single Post
Staro 16.07.2021., 09:17   #55870
medo
#erase startup-config
Moj komp

medo's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Autor aski Pregled postova
2. Ima tko možda novu Daću Sandero Stepway? Počeo sam razmišljati da ženi dam Ibizu FR i sebi uzmem to s plinom. Ali bez zajebancije��
Napravio sam nešto kilometara s njom, ovom novom. Interijer smrdi kao u Diechman dućanu (možda to izađe kroz neko vrijeme), kočnica se čudno dozira (mislim da ju je netko pošteno nagazio prije mene) i općenito koliko god da dobro izgleda iznutra ispod konzole djeluje jeftino. Ljulja se na autoputu kada te pretječu drugi auti. Ne čudi jer je povišen i mekan.

S druge strane auto je jako udoban i jako dobro potegne u gradu. Izvrsno upija rupe i ležeće. Meni je u zagrebačkim čepovima trošio 8-8.5 litara plina što dođe u kunama kao 4+ litara benzina. U normalnoj gradskoj vožnji je oko 7.5L. Autoput 6.4L na 110km/h, oko 10L na 140km/h. Toliko malo ni dizli ne troše, bar u kunama. Ima tempomat.

Ubrzanja na autoputu dosta slabija nego u gradu. Tu je 1.3 turbo daleko bolji i taj gura Dustera kao od šale. Isprobano.

Tablet je slabe rezolucije ali se jako dobro vidi. Parkirna kamera je jako upotrebljiva i radi u potpunom mraku (jako korisno). Stalak za punjenje mobitela i USB se nalazeodmah desno od volana između volana i tableta pa ti kabel ne visi preko cijele konzole.

Meni taj auto djeluje pošteno, upotrebljivo, jednostavno i funkcionalno. Udoban je i ne moraš se puno saginjati da uđeš u njega. Da ga kupim novoga ostavljao bi ga na suncu neko vrijeme da ispari miris (smrad) interijera.