Tema: T-Mobile
View Single Post
Staro 15.07.2021., 09:21   #650
fico007
Premium

Datum registracije: Jun 2008
Citiraj:
Autor myroman Pregled postova
Za pregovore ne znam, ja nisam uspio ništa iskamčiti.
Za S20 FE pazi samo da ti ne utrpaju Exynos verziju. Izričito traži Snapdragon procesor.
Vele da je Exynos običan krš (sporost, baterija, grijanje). Ja imam SD verziju (5G) i radi savršeno.
Citiraj:
Autor panda505 Pregled postova
Naravno da je moguće. prodajni predstavnici imaju određenu slobodu u pregovorima i granicu do koje se smiju spustiti (u smislu cijene) - red button ili tak nekak se to zvalo.

sve ti je to do pregovaranja kad uzimaš novi mobitel/tarifu ili produžuješ ovo staro. naravno, što veći tvoj račun i točnost plaćanja (znači koliko dugo si kod njih, koliko uređaja/tarifa imaš kod njih, ako plaćaš sve na vrijeme itd.) to veća tvoja pregovaračka moć.

Malo je sad opet zajebanije jer nemaju više ugovorne obveze, ali uvijek se da nešto ispregovarati

ako plaćaš 3 pretplate, zovi ih, kaži da si se informirao u A1 i Telemachu, da su oni ponudili bolje uvjete, ali da bi ti radije ostao, ali da su ponude tamo bolje i tak.

Daj si mašte i seruckaj
Hvala obojici na savjetima!

Kad njih sam već godinama i baš nikad nisam kasnio s plaćanjem njti jedan dan, imam tri mobitela (ok nisu svi na moje ime nego od obitelji, ali su svi povezani u magentu 1) i maxtv+internet tako da mislim da imam materijala za pregovore. Hvala za ovu ideju s A1 i Telemach, toga se nisam ni sjetio!
fico007 je offline   Reply With Quote