Tema: T-Mobile
View Single Post
Staro 14.07.2021., 16:18   #649
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
Citiraj:
Autor fico007 Pregled postova
Gledam na t-com stranici Samsung S20FE uz tarifu L 150kn/24 mj. Što ispada 3600 kn.
Međutim, jedan prijatelj mi kaže da on svakih 24 mjeseca za istu tarifu dobije mobitel uvijek povoljnije nego što je na njihovim stranicama, jer kao ima nekoga poznatog u t-centru.

Da li je to moguće? Vjerujem da je jer sam ja kupio Redmi note 7 za 1300 kn od tipa koji mi je dao račun od t-coma na kojemu se vidi da je platio manje nego što je bilo tada navedeno na njihovim stranicama.

Kad zovem SZK oni se prave grbavi, kao ne znaju za to. Da li je to uopće moguće i kako to izvesti.
Obzirom da plaćam 3 pretplate kod t-coma da li bi to moglo pomoći u "pregovorima"?
Naravno da je moguće. prodajni predstavnici imaju određenu slobodu u pregovorima i granicu do koje se smiju spustiti (u smislu cijene) - red button ili tak nekak se to zvalo.

sve ti je to do pregovaranja kad uzimaš novi mobitel/tarifu ili produžuješ ovo staro. naravno, što veći tvoj račun i točnost plaćanja (znači koliko dugo si kod njih, koliko uređaja/tarifa imaš kod njih, ako plaćaš sve na vrijeme itd.) to veća tvoja pregovaračka moć.

Malo je sad opet zajebanije jer nemaju više ugovorne obveze, ali uvijek se da nešto ispregovarati

ako plaćaš 3 pretplate, zovi ih, kaži da si se informirao u A1 i Telemachu, da su oni ponudili bolje uvjete, ali da bi ti radije ostao, ali da su ponude tamo bolje i tak.

Daj si mašte i seruckaj

I'm only here to see how the story unfolds. Any self-respecting leading man would do the same.

panda505 je offline   Reply With Quote