Tema: Automobili
View Single Post
Staro 12.07.2021., 23:34   #55816
The Exiled
McG
Moj komp

The Exiled's Avatar

Datum registracije: Feb 2014
Ništa mu neće isporučiti, isto kak nisu ništa isporučili "kupcu" čiji auto je Richard Hammond skršil u Top Gearu/Grand Touru, pa je kasnije kroz financijsko izvješće proizašlo da je taj auto cijelo vrijeme bil u vlasništvu Rimac Automobili d.o.o.. Nico Rosberg radi njima reklamnu kampanju, koliko i sebi samome, frajer svako malo ima nešto "zeleno" i "na struju" u JubiTo eteru. Bude veselo čitati postove i naslove po medijima kad sve skupa ode u Mp3, a ovaj nestane u vidu magle koju prodaje k Mamićima u BiH. Do onda nas sveopće društvo uveseljava objašnjenjima zbog čega i kako Rimac radi čuda tehnike u Svetoj Nedelji, a mi smo svi jalni na tuđi uspjeh, pogotovo kad je riječ o 'rvaCkom Tesli koji ne zna razliku između istosmjerne i izmjenične struje, dok uokolo žica pare za "svoju privatnu" firmu, koju je "stvoril sam iz nule bez ičije pomoći", jedino mu je stari dal "kredit" koju mu je ovaj vratil. Otkud starome pare i kako je sin vratil te nofce se ne pita - iz pristojnosti tak jasno, ajmo naši Euro 2020. i tome slične pizdarije. Jao koji će to šou na kraju ispasti. Jedina pozitivna stvar je da sad i strani mediji pomno prate taj cirkus, pa kasnije naši neće moći sve pomesti pod tepih sa standarnim "jebiga, probali smo".
AMD Ryzen 9 9950X | Noctua NH-U12A chromax.black | MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi | 128GB Kingston FURY Beast DDR5-5200 | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x4TB WD Red Plus | Fractal Define 7 Compact | Seasonic GX-750
AMD Ryzen 5 7600 | Noctua NH-U12A chromax.black | MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi | 128GB Kingston FURY Beast DDR5-5200 | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x12TB WD Red Plus | Fractal Define 7 Compact | eVGA 650 B5

Zadnje izmijenjeno od: The Exiled. 12.07.2021. u 23:40.
The Exiled je offline   Reply With Quote