Prije nego komentiran novi zakon, samo da spomenem, kako me je upravo link Jutarnjeg, na istu temu, potpuno izblesavio slikom, u trenutku citanja, potpuno nepoznatog
"vektor" romobila.
Idem po imenu modela - nista!
Gledam kojekakve poveznice, ali nista opipljivo. Onda po imenu dodjem do Eduard Bockaja, ali taj se navodi po kojekakvim
zutim i jet set~probisvijet rubrikama.
Nesto u
dizajnersko lifestyle rubrikama.
Do
vlastitog kanala, gdje navodi:
Ne znam sto bih rekao informirano o tvorcu, jer zutih linkova na bacanje, ali o samoj realizaciji romobila bas nista konkretnije. On se nije preko noci razvijao, cudi me da nema barem jedne stranice teksta o pocetku, buducnosti - icemu.
U svakom slucaju, jedan od najposebnijih romobila po izgledu kojeg sam do danasnjeg dana vidio. Zasto se Jutarnji sjetio bas njega izvuci iz arhive slika, kao ilustraciju zakona, ne znam, ali drago mi je da jesu, inace ne bi saznao da postoji.
Oni koji su iščitali prijedlog izmjena Zakona smatraju kako se njima jedino želi usvojiti zakonski alat kojim će se u slučajevima prometnih nesreća moći kazneno procesuirati vozače el. romobila što do sada nije bilo moguće.
jer pojedini detalje, kao 5 km na nogostupu zivotni su koliko i borba protiv korupcije. Vjerujem da na webu nema preciznijeg, duhovitijeg i tocnijeg citata od :
Frekvencija srednje brzeg hodanja ostavlja romobil iza sebe, a kamoli drugo vozilo.
Ukratko, za normalne vlasnike (25 km pile), nula bodova kaciga, nula sve ostalo, samo nastavak pristojnog ponasanja i uvazavanje ostalih sudionika.
Reflektivi prsluk, mislim da postoji traka koja se stavi preko bilo koje obleke, tako da prluk i nije potreban. A lakse mi moze stati u torbicu za dijelove, koje imam na romobilu.
...
*** Dalmatinka istine glas ***