Citiraj:
Autor strgani
Koji auto si uzimao?
|
Gledao sam Octaviju karavan i Golfa karavan. Morali su biti 2017. i noviji. Na kraju uzeo Golfa jer u DE Škode baš i nisu puno povoljnije (i nema ih toliko) kao što je to slučaj u HR.
Citiraj:
Autor sokre10
BMW-ov diesel, u toyoti aute sa tim motorima otkupljuju samo ako moraju (tako kaže prodajni predstavnik). Dosta su problematični, paziti jako pri kupnji. Ako servisna povijest nije apsolutno čista, zaobići.
|
2.2 dizel je Toyotin motor, nema veze s BMW-om. BMW-ovi su 1.6 i 2.0 (ali ne svi 2.0).
Citiraj:
Autor Cuky
@Milentije - ne znam kakav je passat u odnosu na superba i obrnuto, ali znam da je daleko bolji u odnosu na octaviu (u superbu se nisam vozio). Auto je dosta udobniji, bolje guta lezece i nesavrsenosti na nasim cestama.
Takodjer, sto se siceva tice, bolji su u passatu.
Octavia me na duzem putu izmori dok iz passata izadjem kao da se nisam ni vozio.
Jednostavno, osjeti se razlika izmedju golf klase i passata.
Btw, imam octaviu predzadnju liniju pa da nebi mislio da to govorim kao vlasnik passata 😁
|
Sve ovisi kakva su sjedala u autu. Golf 7 s onim običnim sjedalima je dosta neudoban, morao sam svako malo stajati da odmorim leđa. Ovaj sad ima ergoactive sjedala i odvozio sam 1200 km i nakon toga otišao na posao, bez ikakve boli. Tako da nema tu baš neke koristi uspoređivati modele kad je puno bitnije jel netko nadoplatio za udobnija sjedala. Stražnji ovjes je bitan po gradu i rupama, nije baš presudan za udobnost na autocesti.