Tema: Automobili
View Single Post
Staro 11.07.2021., 08:31   #55782
tomek@vz
Premium
Moj komp

tomek@vz's Avatar

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor WraGG Pregled postova
Ok, opet da ponovim: ovamo gdje sam gledao se ne radi o 4-5k€ nego o 1,5-2k€ razlike i mislim da je u tom rangu cijene stvarno minorna razlika u odnosu na ono sto se dobije za te novce.

Gesendet von meinem SM-G991B mit Tapatalk

Usporedi i cijene odrzavanja. Ja sam imao istu ideju. Problem nisu cijene automobila nego osiguranja i odrzavanja. Audi je u cijeloj prici najskuplji ako ces ga tu gore odrzavat. Mercedes C klassa je jos relativno prihvatljiva. Al mi osobno na zivce ide ona piano glossy plastika u vecini modela. BMW bih mogao tu u Minhenu dobit jeftino i odrzavanje barem tu nije problem al ...ne Od velikog trojca BMW je najgori po pitanju kvalitete , kontrola kvalitete im nije na istoj razini kao u recimo Audiju (vecina njoh koristi vanjske firme za kontrolu kvalitete i u jednoj mi radi prijatelj koji je slucajno na toj poziviji i iz njegovih usta Audi = picajzla koja unistava cijele serije odredenog dijela ako nije 100% kak spada, BMW - ak nije kriticno il oku vidljivo - ostecenje prolazi). Plus pogledaj si kolko je razlika u TÜV cijeni benzinca i dizela Njemacka je poptuno zaludena sa eletro automobilima i po svaku cijenu zele izgurati klasicne benzince i dizele sa trzista i proizvodnje. Vec sad stavljaju svakakve namete samo da bi pogurali elektro govna. Brainfuck...na kraju cu uzet Toyotu hibrida kak mi se cini iako mrzim automatik