View Single Post
Staro 09.07.2021., 22:07   #515
King of 4
Banned

Datum registracije: Dec 2020
Citiraj:
Autor nickross Pregled postova
Ja mislim da vi niste skužili što ja želim. Ovo je takav gatekeep da je to strašno. Netko tko želi casual igrati formulu 1 na volanu mora dati 2000kn inače bolje niti ne igrati? O čem pričamo, daj budite realni i ne budite snobovi. Pitao sam ljepo nešto početnički, a 2000kn komad periferije nije početnička investicija u hrvatskoj. Ovo je ko da se preporuča kupovine auta od 20 000 eura jer onaj od 10 000kn nema grijanje sjedala i navigaciju, inače bolje niti nemoj kupovati auto.

kojim jezikom da ti objasnimo da te plastikaneri po trgovinama od 200-300kn su SMECE koje ne bi smjelo imati naziv volan u naslovu.

BILO KOJI LOGITCEH da nadjes je bolji od tih plasticnih smeca.
Formula Force GT, Driving Force Pro, Driving FOrce GT (osobni favorit od polovnih jeftinih volana), onda dalje bilo sto od Logitech G serije (G25,27,29), thrustmaster T150...

bilo sto drugo ce ti samo pokvariti dozivljaj odnosno, neces nikakav dozivljaj dobiti, i bolje ti je igrati na gamepadu.
gledaj to ovako, platis 300kn plastikanera, i to ti je zagarantirano baceno 300kn u vjetar, jer ti to nitko nece vise htjeti kupiti od tebe.

Ali zato, bilo koji sa gornje liste ces opet moci prodati i vratiti sav ili skoro sav ulog koji si dao.
King of 4 je offline   Reply With Quote