View Single Post
Staro 09.07.2021., 10:52   #1223
lanoki
Premium

lanoki's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Krajem 5 mjeseca narucio laptop na Amazon.de, preko mailboxde.
Laptop je imao lagani defekt, a s obzirom da je bio oko 1250 eura, odlucio ga sam ga vratiti.

Preko amazon weba generirao sam onaj refund/ return label. Slijedio upute, isprintao, stavio u kutiju, sve kako pise.

Preko Eurosender narucio pick up I dostavu do adrese. Poslali su DPD koji su uredno uzeli paket.

Po tracking 12.06 pokusali su dostaviti na adresu ali nisu uspjeli.
Kontaktiram Amazon support koji kaze zamoli dostavu da pokusaju ponovno.
Poslao na Eurosender support koji mi odgovara da kontaktiram support od DPD hrvatska jer oni nemaju nista s tim.

Kontaktirao DPD hrvatska koji odgovara da su zamolili njemacke kolege da pokusaju ponovno dostaviti paket.

Nakon skoro tjedan dana status posiljke se nije promjenio.

Tada sam slao mail direktno u DPD Njemacka koji mi odgovara da oni vise nemaju scan paketa u sustavu i ne znaju gdje se paket nalazi. Savjet, kontaktiraj Eurosender i probaj razrijesiti nestali paket.

Kontakirao sam sve ukljucene, Amazon, DPD Hr, Eurosender.
Zakljucak za sad, Eurosender ima "internu istragu", koja traje vec neko vrijeme.
Nakon nekoliko razgovora sa Amazon support koji uvijek tvrde nema problema napraviti cemo refund, samo posalji dokumente na ovaj email.
Uvijek dobijem odbijenicu od tog njihovog odjela za povrate iz razloga sto nisam slao DHL nego drugom kurirskom sluzbom iako sam im poslao sve dokumente koje su trazili.

Ovo sad vec traje par tjedana i vise nemam ideje kome se javiti.
Poslao i sluzbi za zastitu korisnika da vidim koje su mi opcije ali za sada nema odgovora.

Ima li netko kakvu ideju ili savjet?

Ako sam dobro skuzio neki su ovdje vracali pakete nasom postom i nije bilo nikakvih problema.

Sad sam u limbu gdje nemam uredaj, a ni novce.
lanoki je offline   Reply With Quote