Citiraj:
Autor viper84
Imaš i za 500 ako dođeš po njega, imao sam ga prije 4-5 godina godina prije nego sam prešao na bolje i bio sam zadovoljan s njim, jedino kaj je imao kod njih vrlo dobro poznati rattle ali to nije igralo neku ulogu kod igranja. 500 kn je ok cijena za taj volan ako je ispravan i to je neki maksimum koji bih osobno dao za taj volan.
|
Citiraj:
Autor nickross
A šta ako sam probao na gamepadu igrati (xbox one original i ps4) i nijedan mi ne paše za formulu 1 na duže vožnje i koliko god igram i trudim se, jednostavno nemogu sa palcima održavati minimalni luk na nekim dužim stazama ili promjene ljevo desno pri velikoj brzini kao šta je Eau Rouge? Imam preko 100 sati vožnje u f1 2020 i još uvijek se patim.
I zbog vas ovdje sam shvatio da 200kn novi volan ne vrijedi ništa i da je bolje zapaliti novce, zato i idem na neke druge solucije i zato sam ispitivao o toliko volana jer ih nema svugdje da se mogu preuzeti osobno po normalnijim cjenama.
A za Hori ovo što kaže na 9:20 > brža vremena na Horiju nego na ps4 kontroleru (i to netko tko je sim racer pa valjda zna voziti na kontroleru) ali nije kao npr g29. I ono najvažnije što kaže na kraju > "worth a look" za entry level gejmere. O tome ja pričam.
Dogovorio kupovinu T80 za sutra pa javim dojmove!
|
radiš grešku. t80 nema ffb.
ovo šta ti je viper predložio ti je naj bolja trenutno opcija za tvoj buđet.
znaći logi dfgt je odličan volan. imao sam ga jedno vrijeme dok sam čekao da mi stigne drugi g27. radio sam isto brze krugove kao i sa g27. jedino šta nemaš konzistentnost krugova, odnosno teško je raditi podjednaka vremena iz kruga u krug. dok je to sa g25, g27, g29 lakše, jer imaju dva motorića za ffb. dok dfgt ima jedan. ali i taj jedan daje dovoljno info sa staze i šta se dešava sa bolidom. promjer volana im je svima isti, 900 stupnjeva. nema bolje za start u simracing.
osobno bi uzeo ovoga kaj se prodaje i onako ti je tu u zg blizu. odeš probaš prije kupnje. ako radi to je to. a kasnije pratiš da ispadne g25 ili g27 sa jako niskom cijenom i ubodeš to. ovo prodaš.
dugi niz godina sam u tom sportu i isto sam sa kontrolera na g27 došao i oduševljenje. ali i dfgt će ti dati prilično isti doživljaj. kasnije ti je samo nebo granica i financije.