View Single Post
Staro 08.07.2021., 00:38   #114
Sinac
...samo te gledam...
Moj komp

Sinac's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Citiraj:
Autor Dottore Pregled postova
Ne radi app telekom

/CUT/
A sad bi ti još i aktivirao taj "besplatni internet".

Mislim da im je zapravo velika navala, a server ne može podnijeti opterećenje tolikog broja korisnika.

Samo za info, da malo stekneš dojam oko njihovih servera, imao sam problema s Internet posvuda opcijom. Problem je bio što putem weba nisam mogao ni aktivirati niti deaktivirati opciju i morao sam zvati helpdesk. I tako ja prošlo ljeto zovem helpdesk, aktiviraju oni Internet posvuda, ja složim ženi na mobitelu i ode žena na more. Idući dan njoj internet ne radi. Zovem helpdesk, oni isključe i ponovo uključe, ženi proradi za nekih 15-20 minuta da bi nakon sat vremena opet prestalo raditi. I tako helpdesk dva dana uključuje Internet posvuda i privremeno deaktivira da bi supruga popiz**la. I opet ja zovem helpdesk, po petstoti puta im objašnjavam da im nešto u sistemu ne štima i opet oni meni isključe Internet posvuda s time da je cura na helpdesku trajno deaktivirala. Onda sam ja popiz**o, nazvao helpdesk, rekao im sve što ih ide, tražio nadređenog da mi se javi na telefon, dečko na helpdesku se sav zbunio, ali je poslušao moj savjet da pošalje požurnicu da se stvar sredi u roku 2 sata. Supruga je morala izvaditi karticu iz mobitela da bih im javio broj SIM-a jer su ga trajnim isključenjem izbrisali iz sistema. No, napokon HT ponovo upiše sve postavke u sistem i od tada sve štima, ja mogu putem weba uključivati i isključivati Internet posvuda. Toliko o nepogrešivosti i tvrdoglavosti...
Sinac je offline   Reply With Quote