View Single Post
Staro 07.07.2021., 00:26   #12001
bertone
Premium
Moj komp

bertone's Avatar

Datum registracije: Mar 2010
Citiraj:
Autor p3r02d3r0 Pregled postova
E, zakon. Puno hvala na iscrpnom raportu 😁 Čitao sam okolo dojmove o tom Ubee routeru i čini se ok stvarčica, ali navodno obavezno mora biti postavljen vertikalno. U protivnom se pregrijava?
Topliji je od TC-a, ali ništa strašno (za sada) no i TC mi je bio okomito pa ne znam kakve bi temperature bile da je stajao polegnuto.

Danas sam malo uhvatio vremena i pozabavio se Ubeeom, jučer poslijepodne su me skinuli sa CGNATa kako su i obećali (trebalo im je 3-4 sata, ali ok) pa sam danas konfigurirao koji će mi portovi biti otvoreni i to je još jednostavnije nego na TCu.

Ono što sam primijetio je da kod spajanja putem WiFia preferira da se svi uređaji spajaju na 2.4 GHz što je malo blesavo. Još blesavije je što dva hardverski ista laptopa sa različitim Linux distribucijama ne mogu natjerati da oba rade na 5GHz tako da se moram još time pozabaviti kad budem imao vremena, možda i nije do Ubeea nego do Linuxa, ali bum istražio

Citiraj:
Autor p3r02d3r0 Pregled postova
Btw, glede tog pregovaranja s njima... Kak si točno iskamčio takav deal? 😄
Odeš fizički u njihovu poslovnicu i oči u oči razgovaraš sa njihovom prodajnom djelatnicom (djelatnikom) i nakon dvije tri minute razgovora sama ti da (ili ti da, što više preferiraš)
bertone je offline   Reply With Quote