Ovo frend napisao u trenutku inspiracije.. not bed
OcKEY!je okej!
U vašim godinama svašta se događa: neki nemaju noge, neke cure imaju brkove, neki dolaze do spoznaja da ih privlace istospolne jedinke, neki su samo hermafroditi, neki slušaju underground narodnjake ili cak Avril Lavigne, neki gledaju Milijunaša…uh, cudan je ovo svijet…jako cudan…fakat jako! Ali to nije bitno, ni najmanje! Dakle, djeco moja premila, teta Goga je tu kako bi vam pomogla i ucinila vaš svakodnevni život ljepšim! Ona je diplomirani inženjer poljoprivrede i šumarstva te samohrana majka devetnaestoro prirodno uzgojene djece. Ona je vaš spasitelj! Evo, ovo je njen trud, njeno sve…
Teta Goga!
Imam 12 godina i 220 kila i dva sam metra visoka. Svi me zajebavaju da sam debela svinja nepodojena, a onda postajem histeriena i ne mogu se kontrolirati pa mi se zna dogoditi da pojedem kolegu iz razreda. Treniram americki nogomet i volim jesti …sve volim jesti! Molim te, pomozi mi ako uopce imam problema!
Debela Bertha
Kokoško neocerupana, nemoj mi ocajavati! Nisi debela. Tvoji kilogrami primjereni su djetetu u tvojim godinama. Što se tice prehrambenih navika i konzumiranja razrednih kolega, to je u redu. Prehrana mora biti raznovrsna i bogata proteinima. Nastavi s treniranjem i za boga, nabavi si vibrator jer ocito nemaš nikakav seksualni život. To sam zakljucila citajuai između redaka!;-)
Najdraža tete Goge!
Ja sam mladic iz Žepca! cuh da pomažeš djeci s problemima pa me to potaknu da ti napišem ovo dirljivo i potresno pismo. Naime, dilema je sljedeca. Imah nešto na umu, ali zaboravih. Oh, da! Na oca sam transvestit+peder i svjestan sam da je to posve u redu. Međutim, brine me to što su mi se u zadnje vrijeme osim momaka poeele sviđati i djevojke. Jesam li ja u redu? Što da poduzimam? P.S. Je li ured ako sam malo incestuozan?
sexyBEAST
Kriploidu nepoštrigani, dragi druže Papaniau, sretni smo što smo primili tvoje pismo i što smo u poziciji da ti možemo pomoci. Vidiš, ti si neodlucna mazga bez imalo kulture. Ako si vec odlucio da si peder i ako je to tradicija u tvojoj obitelji, ne vidim i ne pronalazim razloga da ti budeš strejt. Vidiš i ja sam imala fazu kad su mi se sviđali muškarci. Kao posljedica te ludosti u mladosti proizašlo je mojih devetnaestoro kopiladi. Ali onda sam nakon nekog vremena shvatila da sam skrenula sa svog životnog puta i vratila se karijeri profesionalne lezbijke. Ali ti se ne daj, ne daj da te sotonine zvijeri odvuku na krivi put, da te namame jeftinim Kandit cokoladicama…NEEEEEE!!! Blagoslovio te dabogda i isto tako cuvao svevišnji Bog!
P.S. Naravno da je uredu malo biti incestuozan! Nismo li svi!?
Koleginice moja školska, partnerice plesna, oh Gogo!
Ja sam pedesetogodišnja neudavaca i apsolventica tokarsko - šusterskog fakulteta. Prilicno sam u điru ali uvijek kad se u društvu na tulumima spomene EMIEAK ja pocrvenim i postajem izbezumljena jer ne shvacam znacenje tog izraza. Molim te, kao prijateljicu, kao clanicu Društva za izradu figurica od kaucuka u prirodnoj velicini, pomagaj!!!
Zbunjenaxxxxxxxxxxxxxxxxyxxxyxyxyxyxyxyxyxyxyxyx
Stoko sitnog zuba, naravno da cu ti reci što je to EMIEAK. To ti je, zlato moje neobrazovano, gnojna oteklina ocnog kapka tebi možda poznatija pod imenom JEEMIEAK. Strueni naziv toga je Laucius Jechomovalis Uspalitis Sexualis. Služi za seksualno poticanje, zadovoljavanje, izdržljivost… Medikamenti za izazivanje emieka mogu se naci u svakoj bolje opskrbljenoj ljekari ili obližnjem kiosku. Za posljedice i negativne nuspojave obratite se vašem lijecniku ili ljekraniku.
P.S. Jebi sebi majku svoju za onog decka kojeg si mi otela ispred nosa u 7. razredu. Dobro se ti sjecaš, svinjo nepomuzgana!… Sretno!!!
STVARNI ŽIVOT
Bila sam mlada. Prije mnogo godina bila sam mlada. I da ne bi bilo nesuglasica nisam bila nešto previše stara. Imala sam malo godina. Izlazila sam s tri deeka istodobno. Jedan je bio bogalj u kolicima bez ijednog ekstremiteta koji je obožavao kad bi mu na transfuziju instalirala arsen jer je volio nacin na koji je nakon toga umio bazditi, vonjati… Taj je bio jako seksy. Drugi je bio gluhoslijeponijemi farmer s podrueja Dalmatinske Zagore. Najviše sam voljela njegove poglede ujutro, okupane rosom, milovane suncevim zrakama u podne… voljela sam njegovo šaptanje, mumljanje tijekom spolnog akta…Treci je ipak bio bez premca, bio je toliko naocit da mu nijedna djevojka s našeg odjela za autistiene nije mogla odoljeti…Bio je malo anoreksiean…Zapravo imao je glavnu ulogu u filmu MLADI I ANOREKSIENI…Jako dobar film…Ipak, ja sam se istinski zaljubila u kravu svoje prabake Ivanke, Mazulju zbog crvenih vimena koja su se vijorila na laganom povjetarcu. Baš u to vrijeme kad sam shvatila da je ona izabranica mog mladog naivnog srca, moja su tri decka poginula na paraolimpijskim igrama od prevelikih napora nakon iscrpljujuaih meceva u šahu, pikadu i premještanju cackalica s jednog mjesta na drugo. Tugu sam ubijala oralno i analno… skupa s Mazuljom. Posebno lijepo nam je bilo subotnjih veceri kad bi nam se uz vatru pridružili i ostali iz sela. Uvijek sam voljela te seoske orgije… nažalost moja ljubav postala je ovisna o heroinu i pocela se prodavati po obližnjim selima…Plakala sam, konstantno. A onda se zaljubila u modnog agenta koji joj je obecavao silne revije samo kako bi je navukao u postelju. Proklinjala sam dan kada sam je upoznala. Željela sam joj pomoci, ali nisam znala kako, što da radim…Voljela sam tu kravu. Umrla je 16. ožujka 1843. nakon što se toliko predozirala da je zapravo uspjela poletjeti, a onda ju je u zraku, negdje na križanju 28. i 34. pokupio cazmatransov Bojing 007,37. Eto, to je moja prica. Otada sam silovana po tulumima i primam prijetece pozive, no ne bojim se jer mi baka radi kao zaštitar u Zvonimir Security.
sheepo