Citiraj:
Autor p3r02d3r0
Super, puno ti hvala na odgovoru. Kad malo pročačkaš po routeru, napiši ovdje dojmove.
|
Donijeli jutros Kaon KSTB 1020 (TV box) i Ubee EVW32C (cable modem / WiFi router) i dojmovi na prvu.
Kako za gledanje TV-a koristim cam module, Kaon je samo spojen i autoriziran nakon čega je pospremljen natrag u kutiju tako da su iskustva i dojmovi = 0
Ubee radi ok, rade obje frekvencije i pola uređaja mi je spojeno na 2,4 GHz, pola na 5 GKz, za sada (par sati) nikakvog ispadanja, prekida i sl.
LAN:
WiFi:
Jutros, dok mi se klinci nisu prikvačili za net brizne su bile i veće tako da je i ovo izmjereno OK za 200/20.
Jedini problem je kaj zamjenom modema/routera automatski imaš uključen CGNAT, pa moraš nazvati telefonom da ga isključe,... ako ti je CGNAT translacija bitna stavka u životu riješe nakon poziva (lik koji se javio nije radio nikakve probleme i nije bilo pod pitanja "zašto?"), ako nije onda ne moraš ništa zvati (starcima će ti vjerojatno to biti nebitna stvar u životu

).
EDIT:
I da, ono nevezano za uređaje, ali neki će pitati, prelazak na novu uslugu me izađe 269 kn mjesečno (prije sam plaćao 245 kn) u što je uključeno: internet 200/20, flat telefon, sva tri paketa TV programa i dva dodatna cam modula,... možda sam mogao skinuti mjesečni račun za dodatnih 10-20 kn, ali mi se više nije dalo pregovarati s njima
EDIT2:
Za one koji planiraju prijeći na optiku, a stanuju u zapadnim dijelu N.Zagreba (Siget, Trnsko, Trokut) samo info da je T-Com počeo obilaziti kuće/zgrade u kvartovima i nuditi optiku pa ako vam je bitniji internet od TV-a, možda možete izvući malo više brzine ili popusta od njih