https://www.youtube.com/watch?v=m_OXfqqUCqQ
Upravo poanta koju sam ja tvrdio, potkrijepljena činjenicam a i slikama i tko je gdje bio i tko šta OČEKUJE, a ovako će se očekivati baš ono što sam napisao pa su stručnjaci naveli da je sigurno tako jel ja tako mislim a evo izgleda da ipak većina tako misli kao ja a ne kao stručnjaci, a to je da ćeš se samo ići postaviti u vanjsku na kočenju i u zavoju u kojem namaš šanse proći vanjskom ali ćeš OČEKIVATI da unutanji koji je na race lineu popusti ili da dobije kaznu. Svatko tko je proveo i 5min na stazi znat će o čemu se ovdje priča. Ako napadaš gdje nije mjesto i ne želiš popustiti očekuj posljedice. A pogotovo što čak ni RB niti Horner nisu tražili kaznu i izjavljuju odmah poslije incidenta (tko je gledao na SKY F1 zna o čemu pričam) da to utrkivanje i Race incident. S ovakvim kaznama i pravilima i u Monte Carlu će biti obilaženja koliko hoćeš a i kazni još više, samo koči kasnije pod bilo koju cijenu. I jedna JAKO bitna činjenica koju nitko ne spominje a to je da je sve ovo PRVI krug, a znamo što to znači.