View Single Post
Staro 05.07.2021., 09:30   #838
Gigi1
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2005
Citiraj:
Autor King of 4 Pregled postova
Ta guranja sa staze ne podnosim. Ja ih smatram kurvanjskom vožnjom. I trebaju to kažnjavati. Apsolutno. Ali sviju.

Tome nije mjesto u F1. Ako ti je netko došao sa vanjske strane kotač na kotač, očigledno je brzi ili isti.
Glupa kazna od strane fie, ako nastave tim putem samo ce umrtvit utrkivanje/preticanje, a to nitko ne želi, šteta za Landa vjv bi uzeo p2 jucer.

Uz Max-a najkonstantniji vozac ove sezone, odlična transormacija, kak je bio veseljak prošle sezone nisam mislio da ce toliko napredovati.

Što se tice Ham za sada izgleda da nije napredovao od sezone kad se borio s Rosbergom, i dalje radi sto se kaže neforsirane greške i nije mi uopce cudno da on navlaci da zadrže Bottasa cim duže jer bi mu Russel bio zajeban teammate.
  • 1. Imola izletio u šljunak, spasili ga Bottas i Russel da ne završi u donjem dijelu poretka kada su se skucali
  • 2. Baku, ostavio brake bias na prednjoj osovini i proletio ravno kroz zavoj nakon restarta utrke
  • 3. Jucer se prekočio u zavoju 3 i otišao široko van na onu visoku pasicu i sjebao bolid.

To su tri velike greške u 9 utrka, s tim da kod jedne od te tri nije platio punu cijenu(Imola).

Moguce da ce mu se to odbiti o glavu(politiziranje oko Russela), ako Merc popuši CC ove sezone i procjene da je tu dosta kriv Bottas uzet ce Russela, a Russel je svijestan da ga Ham blokira i vjv. ce biti jos nabrijaniji ako dodje dodje u Merc iduce sezone.

Zadnje izmijenjeno od: Gigi1. 05.07.2021. u 12:07.
Gigi1 je offline